Ο Πρόδρομος αποφάσισε με Χατζηλούκα σε προπονήσεις και Σεβίλλη

Δεν υπάρχει επιστροφή για τον Τόμας Ντολ, αφού μέχρι το μεσημέρι αναμένεται και η οριστική ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, για το διαζύγιο με τον Γερμανό τεχνικό.

Αρκετά είναι τα ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι, από δω και στο εξής αφού η ομάδα έχει αγώνα μπροστά της την ερχόμενη Πέμπτη  (12/12)  απέναντι στη Σεβίλλη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γουρόπα Λιγκ, αλλά και κόντρα στον Εθνικό στο ΓΣΠ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού η ομάδα θα έχει και αρκετές απουσίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γι'αυτό είναι τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Βινίσιους

Μετά και την φυγή του Τόμας Ντολ, προσωρινά αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας, που θα είναι και στην απογευματινή προπόνηση των πρωταθλητών αλλά και στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι με την Σεβίλλη και κατά πάσα πιθανότητα και με τον Εθνικό. 

Ο Κύπριος τεχνικός, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Αρχάγγελο και την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι και άτομο εμπιστοσύνης του Πρόδρομου Πετρίδη.

Από πλευράς της διοίκησης, άρχισε η διαδικασία εξεύρεσης του νέου τεχνικού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους