Στο 93' γλίτωσε το Βατερλό η Ομόνοια! (vids)

Την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση... αναπνοής την έκτη θέση προσπέρασε η Ομόνοια, η οποία στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 από τη Δόξα. Το προσφυγικό σωματείο, το οποίο έμεινε αήττητο σε τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, προηγήθηκε 2-0, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 93' κι έχασε την ευκαιρία να κάνει νταμπλ εκτός έδρας νικών επί των αιωνίων μέσα στην ίδια σεζόν!

Με την πρώτη η Δόξα!
Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια είχε ανούσια υπεροχή και ατυχία, καθώς πέραν των δοκαριών στις προσπάθειες των Σοάρες (24’) και Γκόμεθ (45+2’) η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της ήταν η κεφαλιά του Ραμίρες (18’).

Η Δόξα ήταν σαφώς πιο αποτελεσματική, καθώς με το πρώτο κόρνερ της στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ: από εκτέλεση του Μπόλιεβιτς ο Παβλόφ νίκησε στον αέρα Λοέ και Μεχίας πετυχαίνοντας το 1-0 (24’). Αυτή η κεφαλιά ήταν η πρώτη και μέχρι την ανάπαυλα η μοναδική εντός στόχου τελική των φιλοξενουμένων…


Με τη σέντρα… 2-0!
Η δεύτερη και η τρίτη ήλθαν δευτερόλεπτα μετά την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και απέφεραν το 2-0: ο Κάρλος έκλεψε την μπάλα σε πάσα του Πρτσε στον Γκαφούρ, μπήκε στην περιοχή, σούταρε, ο Μεχίας απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Παπαφώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (46’)!


Ο Αναστασίου πέρασε τους Ντάρμπισαϊαρ, Ζίβετς μετατρέποντας το σύστημα σε 3-4-1-2, οι «πράσινοι» ενέτειναν την πίεση και αύξησαν τις τελικές τους, ωστόσο η αστοχία τους και ο Γκρεμσλ διατήρησαν το 2-0 μέχρι το 80', όταν ο Μαυρίας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι αξιοποίησε συρτό γύρισμα του Ζίβετς και μείωσε.


Λύτρωση στο 93'
Η Ομόνοια έπαιξε τα ρέστα της στα εναπομείναντα λεπτά και δικαιώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κολοβός με διπλή προσπάθεια και τη συνδρομή του δοκαριού κατάφερε να σκοράρει και να ισοφαρίσει για την ομάδα του.


ΟΜΟΝΟΙΑ (4-3-3): Μεχίας - Λόρα (12’ Γκαφούρ), Βύντρα, Κούσουλος, Πρτσε (55’ Ζίβετς) - Λοέ (55’ Ντάρμπισαϊαρ) - Σοάρες, Γκόμεθ - Μαυρίας, Κολοβός - Ραμίρες.
ΔΟΞΑ (3-4-1-2): Γκρεμσλ - Τίνκου, Μιτρέα, Σωτηρίου - Περέιρα (87’ Μουχτάρης), Μπόλιεβιτς, Παπαφώτης (65’ Μπα), Νελσίνιο - Ασαμόα - Παβλόφ (68’ Ζατλ), Κάρλος.

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα