Ζιντάν αντί Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι!

Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως είναι... υπ' ατμόν από τον πάγκο των Λονδρέζων με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει κάνει ήδη κινήσεις για τον διάδοχό του. 

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «SUN» αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη «βασίλισσα». 

Σύμφωνα με αυτό το ρεπορτάζ ο Ζιντάν είναι ο προπονητής που θέλουν οι άνθρωποι της Τσέλσι και μάλιστα έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές με την πλευρά του Γάλλου. 

Δεν ξεκαθαρίζεται, πάντως, αν ο «Ζιζού], εφόσον δεχθεί, θα αναλάβει άμεσα, εφόσον αποχωρήσει ο Σάρι, ή αν προορίζεται για να αποτελέσει λύση μετά το τέλος της φετινής σεζόν. 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Στη Λίβερπουλ και επίσημα ο Μίλος Κέρκεζ
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Πέθανε 18χρονος ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια επέμβασης στο γόνατο
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου