ΒΙΝΤΕΟ: Και ο Ουζόχο στον κόσμο του-Τραγουδά στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του

Λίγες ώρες πριν την εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Φράνσις Ουζόχο, απολαμβάνει την μέρα του στο ξενοδοχείο που διαμένει με θέα τη θάλασσα.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης  δείχνει να απολαμβάνει τη ζωή του στην Κύπρο και να μην πολυσκοτίζεται για τα όσα διαδραματίζονται γύρω από το πρόσωπο του, όσον αφορά την πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του.

Με live βίντεο στο Instagram, ο Ουζόχο επικοινωνεί με φίλους και θαυμαστές του, απολαμβάνει τον καφέ του, ακούει μουσική και κάθε άλλο παρά ψυχολογικά καταπονημένος μοιάζει να είναι.
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας