Στο Αρχηγείο για κατάθεση ο Παντελή-«Έχουμε πολλά να πούμε...»

Την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας πέρασε γύρω στις 10 το πρωί ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, ο οποίος κατήγγειλε μέσω επιστολής που απέστειλε στον Αρχηγό Αστυνομίας τους χειρισμούς του ΚΟΑ και τον ίδιο τον Πρόεδρο του Ανδρέα Μιχαηλίδη, για την πολύκροτη υπόθεση του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.
Ο Ανδρέας Παντελή αναμένεται να δώσει κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου, στη βάσει των όσων καταγράφονται στην επιστολή με την οποία καταγγέλλει μεταξύ άλλων τον Ανδρέα Μιχαηλίδη από τη μία για παρέμβαση στο ανακριτικό έργο και από την άλλη τον δείχνει ως ύποπτο για τη διαρροή του φακέλου Ουζόχο στον Απόλλωνα.
Σύμφωνα με την επιστολή η Ανόρθωση ισχυρίζεται πως «πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ίδιος ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης μετακίνησε τον πιο πάνω φάκελο από τα γραφεία του ΚΟΑ και τον μετέφερε στη Λεμεσό, όπου είναι άγνωστο τι είδους αλλοιώσεων ή/και επεξεργασίας έτυχε αφού υπάρχουν ισχυρισμοί ότι παράγοντες ή μέλη του Απόλλωνα κατείχαν κάποια από αυτά κατά την καταγγελία τους στην αστυνομία τα οποία εξασφαλίστηκαν με παράνομο τρόπο χωρίς συγκατάθεση και κατά παράβαση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων.Επαναλαμβάνουμε ότι και αυτός ο φάκελος δυνατόν να αποτελέσει τεκμήριο στην ποινική υπόθεση».
 
O διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου προσερχόμενος στο Αρχηγείο Αστυνομίας ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι «έχουμε πολλά να πούμε αλλά δεν είναι τώρα η ώρα».
Μετά την κατάθεση Ανδρέα Παντελή, αναμένεται να αξιολογηθεί το περιεχόμενο της, έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο προκύπτουν στοιχεία για νέο κύκλο ποινικών ερευνών, σε ανακριτικό επίπεδο.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης πως για κατάθεση αναμένεται να κληθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι στο επίκεντρο των καταγγελιών από πλευράς της ομάδας της Αμμοχώστου, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση, αλλά και για τη σοβαρή καταγγελία που αφορά τη διαρροή του φακέλου του Ουζόχο.
Προς το παρόν πάντως, παραμένει άγνωστο το κατά πόσο ο Ανδρέας Παντελή έχει οποιαδήποτε στοιχεία, για όσα αναφέρονται στην επιστολή, τα οποία ενδεχομένως να ανοίξουν το δρόμο για νέες έρευνες των Αρχών.
 
Την ίδια ώρα η Αστυνομία βρίσκεται προς το τέλος των ερευνών για την υπόθεση του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο, και αναμένεται να διαβιβάσουν τον φάκελο της υπόθεσης στο Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω οδηγίες.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχε συλληφθεί ως ύποπτος ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου, αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, καθώς και άλλα δύο πρόσωπα, εκ των οποίων η μια είναι γυναίκα και εργάζεται στον ΚΟΑ.

Δειτε Επισης

Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»
Το πάρτι των πρωταθλητών στην Πάφο-Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές (pics)
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)