Από τα «μπλε» στα «πράσινα», αρχίζει άμεσα δουλειά...

Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Σίμο Ταραπουλούζη στη θέση του διευθυντή στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο κ. Ταραπουλούζης έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στο χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Είχε εργαστεί σε Ανόρθωση, Απόλλωνα και Εθνική Κύπρου.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνουμε την πρόσληψη του κ. Σίμου Ταραπουλούζη στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Σκάουτινγκ. 

Ο κ. Ταραπουλούζης έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στο χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Είχε εργαστεί σε Ανόρθωση, Απόλλωνα και Εθνική Κύπρου. 

Θα έχει υπό την ευθύνη του την οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Σκάουτινγκ και θα συμμετέχει στην ομάδα προγραμματισμού».

Δειτε Επισης

Τα βάζει με Κακουλή που αρνείται να παίξει στην Τουρκία ο Πολυκάρπου-«Υπέγραψε θανατική ποινή του ως ποδοσφαιριστής»
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε ο Αλέχο στην παρουσίασή του-«Φοβόμουν μην συμβεί κάτι και καταρρεύσει η μεταγραφή»
Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ