«Έρχονται δύσκολες μέρες, εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα»-Αιχμές εναντίον της ΑΕΛ

Ο Σάββας Πηλακούτας προανήγγειλε δύσκολες μέρες στην Ανόρθωση. Από αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.

Την ίδια ώρα άφησε υπονοούμενα εναντίον της ΑΕΛ λέγοντας... «Εμείς κάναμε το καθήκον μας, κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν και μείναμε εκτός εξάδας».

Αναλυτικά:

«Κάναμε το καθήκον μας, κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν και μείναμε εκτός εξάδας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και το προσωπικό που εργάζεται στο Αντώνης Καράς. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές, όμως κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι. Πραγματικά τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Αξίζαμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα, σε σχέση με όσα δώσαμε από αγωνιστικής πλευράς. Είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές και την προσπάθεια που γίνεται. Από αύριο εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορώ να πω πολλά. Θ’ κολουθήσουν δύσκολες μέρες».

Δειτε Επισης

Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου
«Ίσως να είναι κακό που είναι κουμπάρος μου ο Κούμας, όταν κάθεσαι σε μια καρέκλα δεν είναι μόνο για να τη γεμώνεις»
Αποφάσισε τον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ο ΚΟΑ
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες των ημιτελικών του κυπέλλου
Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες
Αντωνίου: Αν έρθει συμφωνία με την εταιρεία από την Αγγλία, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε άλλο επίπεδο
Καρσέδο: O κόσμος της Πάφου ξύπνησε, υπήρχε η αίσθηση πως ήταν κάπως ξεχασμένοι
Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου