Στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα, τα δίνουν όλα για την πρόκριση

Αισιοδοξία επικρατεί στο Παραλίμνι για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου απέναντι στην Πάφο.
 
«Ευελπιστούμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μας στα ημιτελικά του κυπέλλου και να είναι η αρχή για μεγαλύτερα πράγματα...» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κώνσταντίνος Φάνου.

Αναλυτικά:
Για το ματς Κυπέλλου: «Ο κόσμος ανυπομονεί και υπάρχει μεγάλος ξεσηκωμός. Ευελπιστούμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μας στα ημιτελικά του κυπέλλου και να είναι η αρχή για μεγαλύτερα πράγματα. Θέλουμε να προστατεύσουμε το αποτέλεσμα αλλά όταν πηγαίνεις με αυτό το σκεπτικό μπορείς να βρεθείς προ εκπλήξεων. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Μακάρι όλα αυτά που συζητάμε να αποτελέσουν αύριο ωραία ανάμνηση σε ένα όνειρο που συνεχίζεται. Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες στο Παραλίμνι».

Η πορεία της ομάδας στο θεσμό του κυπέλλου: «Το πιστέψαμε εξ αρχής μετά την κλήρωσή μας με την Ανόρθωση. Κόντρα στην Πάφο θα κρατήσω την αντίδρασή μας μετά τα γκολ που δεχτήκαμε και όχι τόσο την εμφάνιση. Όλα αυτά δίνουν πίστη και στους ποδοσφαιριστές».

Αγωνιστικά: «Μόνο ο Κρίστης Αντρέου θα είναι εκτός».

Για την πρόθεση καταγγελίας της διαιτησίας στο ματς με την ΑΕΚ: «Το μόνο που μπορείς να κερδίσεις σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι μερικές χιλιάδες πρόστιμο από. Το πέναλτι της ΑΕΚ ήταν αρκετά αυστηρό».
 

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ