Ήταν ή όχι πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Την άποψη ότι ο Γιώργος Νικολάου δεν ήταν καλός εξέφρασε ο αναλυτής φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM.

Σχολίασε μία φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι, αλλά και αυτό που δόθηκε υπέρ του.

Για το πέναλτι της ΑΕΚ και τη γενικότερη εικόνα: «Είχαμε ένα πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στην περίπτωση που ο Ρόμο βγήκε και έδιωξε με γροθιές. Ο Ρομό έκανε την έξοδό του και βρήκε πρώτα την μπάλα και μετά ήρθε σε επαφή με τους παίκτες της ΑΕΚ. Έτσι δεν υπάρχει παράβαση. Ωστόσο, θέλω να αναφέρω ότι ο διαιτητής καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν καλός.

Έχασε πολλές φάσεις, ένα κόρνερ που ζήτησε το ΑΠΟΕΛ το έδωσε άουτ, ένα χέρι του Τρισκόφσκι δε το έδωσε, κάποια φάουλ της ΑΕΚ δεν τα καταλόγισε, ενώ είχαμε άλλες 3-4 περιπτώσεις. Είχαμε και μια φάση προς το τέλος του Α’ ημιχρόνου στο 45+1 όπου ανακόπηκε επίθεση της ΑΕΚ, όπου ο αποδέκτης της μπάλας δεν ήταν οφσάιντ, αλλά ο Τρισκόφσκι προσπάθησε να παίξει την μπάλα με το κεφάλι, και ήταν εκτεθειμένος. Ασχέτως αν δεν την ακούμπησε, έλαβε μέρος στο παιχνίδι, για αυτό και τιμωρείται».

Για το πέναλτι που δόθηκε στον ΑΠΟΕΛ: «Στη φάση του πέναλτι. Θα τον δικαιολογήσω για την απόφασή του. Ο αμυντικός βλέπει τον επιθετικό, την κίνηση που κάνει, ενώ περνά την μπάλα από δίπλα του και πάει να συνεχίσει την προσπάθειά του ο Εφραίμ. Ο αμυντικός, αντί να ανοίξει το πόδι του να ανακόψει τη μπάλα, αντί να διεκδικήσει τη μπάλα, έκανε μισή περιστροφή και άνοιξε το πόδι του στο διάδρομο του Εφραίμ. Είχε στο μυαλό του την κίνηση του Εφραίμ και ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ το κέρδισε. Είναι αυτά τα πέναλτι που κερδίζουν οι έξυπνοι παίκτες. Θα τον πιστώσω τον διαιτητή σε αυτή την απόφασή του».
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet