«Κανένα ενδεχόμενο συμφωνίας χωρίς απρόσκοπτη πρόσβαση από την Αστυνομία»

Απαντητική επιστολή, μέσω της ΚΟΠ, διαβίβασαν 10 από τα 12 σωματεία της Α’ κατηγορίας σχετικά με το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στις ίδιες τις ομάδες η διαχείριση του μητρώου φιλάθλων.
 
Σε δηλώσεις του στο Super Sport FM ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, ξεκαθάρισε πάντως, ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή πρόταση στην οποία δεν θα έχει απρόσκοπτη πρόσβαση η Αστυνομία.
 
«Ετοιμάζεται επιστολή με την οποία θα ζητήσουμε περαιτέρω διαβούλευση για να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε μία πρόταση που να είναι αποδεκτή από όλους. Από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συμφωνήσουμε ότι θα τηρείται μητρώο το οποίο δεν θα έχει απρόσκοπτη πρόσβαση η Αστυνομία και να ζητείται για παράδειγμα η έκδοση δικαστικού διατάγματος. Αυτό το πράγμα το είχαμε πει από την αρχή, το δήλωσε μάλιστα και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ένας τέτοιος όρος» σημείωσε αρχικά.
 
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ακόμη δεν μπορώ να πω περισσότερα, υπάρχουν οι σκέψεις, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι το κάθε σωματείο έχει τη δική του άποψη. Είναι ανοικτό το θέμα για συζήτηση».
 

Δειτε Επισης

Νίκη με 0-2 για Νέα Σαλαμίνα επί Ομόνοιας Αραδίππου στον Β’ Όμιλο Cyprus League
Ευθείες βολές ΑΕΚ σε Σπιλέφσκι με χαρακτηρισμούς για αλάζονεία-Αντέστρεψε τα πυρά ο Άρης
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Τροχαίο για την προπονήτρια του Παναθηναϊκού, χτύπησε οδηγό μοτοσυκλέτας
Από τη Μπαρτσελόνα σε κατάστημα αθλητικών ειδών-Η νέα δουλειά του Ζερεμί Ματιέ
Πέθανε κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ ο Κολομβιανός πρώην ποδοσφαιριστής, Χόρχε Μπολάνιο
Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ προκρίθηκαν στο Final-4 του Κυπέλλου Καλαθόσφαιρας
Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Πετρίδης-Πληροφορίες για νέα παραίτηση από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Η Ιντιάνα νίκησε τον τριπλό Γιόκιτς, που σταμάτησε στους 41 πόντους
«Συλλυπητήρια στον πρόεδρο, η νίκη ήταν με τη σκέψη σε αυτόν»