Επίθεση οργανωμένων μετά την ισοπαλία: «Αποδέκτες εντός και εκτός ΑΕΛ»

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση καταγράφοντας τους αριθμούς των φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του Τσιρείου σε σχέση με την αναμέτρηση των δύο ομάδων το 2012, χρονιά που οι γαλαζοκίτρινοι ήταν πρωταθλητές.

Η ανακοίνωση:
«ΑΕΛ -αεκ 4/3/2012 : Με νίκη η ΑΕΛ ανέβηκε στην κορυφή με 3 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι ο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 6000 ΑΕΛΙΣΤΕΣ σπρώχνουν την ομάδα στην νίκη, όταν μέχρι το 75 το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

ΑΕΛ – αεκ 3/2/2019: Με νίκη η ΑΕΛ θα ανέβαινε στην κορυφή με 3 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Κόπηκαν 1856 εισιτήρια εξαιτίας του τρομονόμου και της κάρτας οπαδού. Το Τσίρειο έμεινε βουβό όπως και το αποτέλεσμα κολλημένο στο 0-0.

ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

Δειτε Επισης

Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc
Το στρατηγικό πλάνο του Χάρη Σάββιδη για την Προεδρία της ΚΟΠ και στο βάθος η δημιουργία Λίγκας
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Τέλος ο Μεσίνα-«Να είσαι διαιτητής στην Κύπρο είναι πιο δύσκολο από ό,τι σε άλλες χώρες»
Παρελθόν και επίσημα από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου