Από ένα ημίχρονο και τελικά από ένα βαθμό...

Πετυχαίνοντας ένα τέρμα η καθεμιά στο κάθε ημίχρονο, Δόξα και Σαλαμίνα έμειναν στην ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η Νέα Σαλαμίνα, με την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία της, έπιασε στην 4η θέση στους 30 βαθμούς την Ανόρθωση, την οποία αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική.

Από την άλλη, η Δόξα παραμένει στην 9η θέση με 17 βαθμούς.

Η Νέα Σαλαμίνα, παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός στα αρχικά στάδια της αναμέτρησης, κατάφερε πριν το πρώτο 25λεπτο να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 24’ ο Κίνγκσλεϊ μετά από ατομική ενέργεια με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Γκρεμσλ για να γίνει το 0-1.

Το τέρμα αυτό αποδείχθηκε χρυσό για τους ερυθρόλευκους στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ελάχιστες ήταν οι φορές που οι δύο τερματοφύλακες αισθάνθηκαν ιδιαίτερη απειλή. Ουσιαστικά, μόνο δύο εκτελέσεις φάουλ από τον Αρτάμπε στο 28’ και τον Τιάγκο στο 41’ ήταν κάπως απειλητικές για τις εστίες των Γκρεμσλ και Βεσελόφσκι.

Τα ίδια δεδομένα ίσχυσαν και στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να βρίσκει λύση για να φέρει το σκορ στα ίσα. Ο σκοπός της επιτεύχθηκε στο 59’ από στατιστική φάση, με τον Μπόλιεβις να εκτελεί το κόρνερ και τον Αρτάμπε να κερδίζει την κεφαλιά για να γίνει το 1-1.

To σκορ αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Η μπάλα πηγαινοερχόταν στις δύο περιοχές, όμως ελάχιστες ήταν οι φορές που καρδιοχτύπησαν οι τερματοφύλακες.

H TAYTOTHTA TOY ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ
: 59’ Αρτάμπε / 24’ Κίνγκσλεϊ
Κίτρινες: Μπόλιεβιτς / Κορέια, Ελουντού(3η)
Συνθέσεις:
Δόξα (Λ. Χατζηλούκας):
Γκρεμσλ, Περέιρα, Λουίς Κάρλος, Μπόλιεβιτς,  Ασαμόα, Χατζηβασίλη(57′ Μπατέν), Αλεξάνδρου(90+1 Ζατλ), Αρτάμπε(67′ Τίνκου), Μιτρέα, Σωτηρίου, Νελσίνιο
Νέα Σαλαμίνα (Σ. Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Άγκους, Κίνγκσλεϊ, Τζαΐλσον(44′ Μιντίκκης), Κωστή(64′ Νουρ), Χριστοφόρου, Μαργκάσα, Τιάγκο, Κορέια, Ελουντού(79′ Σιαθάς
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα