Ανήγγειλε εξελίξεις στο θέμα της κάρτας φιλάθλου ο Μιχαηλίδης

Εξελίξεις προκύπτουν στο θέμα με την κάρτα φιλάθλου στην Κύπρου. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα σχετικά με ενδεχόμενη αλλαγή που θα προκύψει προς όφελος των σωματείων. 

Ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ μιλώντας στο ΡΙΚ ξεκαθάρισε πως ο οργανισμός ενδιαφέρεται για όλα τα αθλήματα και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως είναι θλιβερή η εικόνα που παρουσιάζουν τα άδεια γήπεδα. 

Αναλυτικά:

«Είναι θλιβερό να βλέπουμε άδεια γήπεδα και δεν εννοώ μόνο τα ποδοσφαιρικά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι επειδή προέρχομαι από το χώρο του ποδοσφαίρου και υπήρξε η ζωή μου ολόκληρη, ότι μόνο το ποδόσφαιρο μας απασχολεί. Μας ενδιαφέρουν όλα τα αθλήματα.

Όπου πάω και όπου σταθώ πολλοί μου λένε “καταργήστε την κάρτα φιλάθλου” κ.α. Αυτός είναι νόμος της Πολιτείας που ψηφίστηκε από τη Βουλή. Δεν μπορεί να έρθει μόνος του ο ΚΟΑ και να πει αλλάζουμε τον νόμο ή τον καταργούμε. Εμείς είμαστε ένα κομμάτι του παζλ, σημαντικό. Τα σωματεία έκαναν σύσκεψη πριν αναλάβω, με τους Υπουργούς και κανένα σωματείο δεν ζήτησε κατάργηση αλλά τροποποίηση. Ζήτησαν αλλαγή των παραβάσεων, δηλαδή να μην είναι ποινικές αλλά πειθαρχικές».

«Από ότι αντιλαμβάνομαι ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει αποστείλει σήμερα το πρωί μία επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ που διαφοροποιεί κάπως την κατάσταση, σύμφωνα με τις επιθυμίες των σωματείων… Αλλάζουν και κάποια από τα παραπτώματα που μπαίνουν στον πειθαρχικό κώδικα».

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα