«Έπιασε» ρεκόρ 46 χρόνων ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει ρεκόρ 46 χρόνων από την τότε ομάδα του Λες Σάνον!

Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος έμεινε αήττητος για 19 αγωνιστικές, όπως είχε κάνει και τη σεζόν 1972-’73, από την αρχή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα η φετινή επίδοση του ΠΑΟΚ (σ.σ. 17 νίκες, δυο ισοπαλίες) όχι απλά ισοφάρισε εκείνο ρεκόρ του 1972-73, αλλά έχει και καλύτερο απολογισμό, καθώς τότε ο Δικέφαλος είχε 16 νίκες με τρεις ισοπαλίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Δικέφαλος την φετινή σεζόν, μέτρησε οκτώ σερί νίκες πρωτού αναδειχθεί ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά και ακόμη εννιά σερί νίκες μέχρι την ισοπαλία με την ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κοτάρσκι
O ΠΑΟΚ καλεί το ταλεντάκι της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Αγγελίδη
Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Κλείνει στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι με πέντε εκατομμύρια
«Έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Μάριν, 4 εκατ. ευρώ ζητάει η Κάλιαρι»
Καταγγελία του Σεν Μαξιμέν που απασχολεί τον Ολυμπιακό-«Στη Φενέρ προσπάθησαν να με ντοπάρουν»
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε