Δημητρίου: «Με βοήθησαν Βάργκιτς και Φελγκέιρας, αλλά...»

Για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, ο νεαρός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Δημήτρης Δημητρίου, βραβεύθηκε για την απόκρουση της αγωνιστικής.  Λαμβάνοντας το Stoiximan Top Save της 11ης Αγωνιστικής δήλωσε τα ακόλουθα στον ΠΑ.Σ.Π.:

Συγχαρητήρια Δημήτρη και πάλι!
«Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον ΠΑΣΠ για αυτή τη βράβευση. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε και πάλι. Ευελπιστώ για ακόμη περισσότερα για αυτή τη χρονιά».

Η Ανόρθωση πλέον πορεύεται με το πιο νεαρό δίδυμο τερματοφυλάκων. Αισθάνεστε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε;
«Προσωπικά μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η Ανόρθωση. Είμαστε όντως ένα νεαρό δίδυμο, όμως αυτό θα μας βοηθήσει σε θέμα ανταγωνισμού. Μπορούμε και οι δύο να βελτιωθούμε μέσα από αυτόν τον ανταγωνισμό. Εγώ έχω στόχο να γράψω περισσότερες συμμετοχές με την Ανόρθωση, αφού μέχρι στιγμής έχω οκτώ στο πρωτάθλημα και είμαι έτοιμος για ακόμη περισσότερες. Το να αγωνίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές μόνο θετικό είναι για ένα πρωτάθλημα. Εφέτος αποδεικνύεται και στο γήπεδο ότι δεν πρέπει να είσαι μεγάλος σε ηλικία για να αγωνιστείς στο κυπριακό πρωτάθλημα».

Πώς βλέπεις το γεγονός ότι δεν θα έχεις πλέον ένα έμπειρο τερματοφύλακα δίπλα σου στις προπονήσεις;
«Όταν ήταν στην ομάδα ο Βάργκιτς κι ο Φελγκέιρας είχα προσωπικά αρκετή βοήθεια κι από τους δύο. Με συμβούλευαν και με βοηθούσαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και στα παιχνίδια που αγωνιζόμουν. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιο έμπειρο δίπλα σου αλλά από τη στιγμή που έχεις ένα έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων που γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλο κατά την άποψη μου. Φτάνει να έχεις τον σωστό άνθρωπο δίπλα σου».

Πώς βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Είμαστε σε μια σημαντική φάση του Πρωταθλήματος. Μπορεί όλο το μέλλον της ομάδας και το υπόλοιπο της χρονιάς να κριθεί από τα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω έχουμε τη ποιότητα κι από εμάς εξαρτάται να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Ανόρθωσης που είναι δίπλα μας και τον χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δειτε Επισης

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ
Ο ΚΟΑ περνά στην πρακτική εφαρμογή του προγράμματος «Start to Talk Cyprus»
Απαντά στον ΠΑΣΠ ο ΚΟΑ-«Με αμέτρητες δηλώσεις του ο Νεοφυτίδης, απαξιώνει και ειρωνεύεται εργολαβικά»
Στον Αρχάγγελο ο Μαρκίνιος, πόζαρε δίπλα στον Ελ Αραμπί (pic)
ΠΑΣΠ: Διευκολύνσεις για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή σε κάθε ομάδα
Τελειωμένη για τους Κροάτες η μεταγραφή του Ίβουσιτς στη Χάιντουκ Σπλιτ
O ΠΑΟΚ καλεί το ταλεντάκι της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Αγγελίδη
Στη Σερβία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ-Δίνει έξι φιλικά, τα δύο ντέρμπι
Επίσημα Απολλωνίστας ο Βρίκκης