Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ο άτυχος Σταύρος-Θύμα της γρίπης Α

Ο 34χρονος Σταύρος Γεωργίου από τη Λάρνακα που έσβησε τα ξημερώματα είναι το έκτο θύμα που καταγράφεται από την γρίπη Α που βρίσκεται σε έξαρση, ενώ στο νοσοκομείο εξακολουθούν αν νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση άλλα 40 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και παιδιά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για το χαμό 34χρονου από τη Λάρνακα… Έσβησε από γρίπη Α

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο άτυχος Σταύρος δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας και εισήχθη στο νοσοκομείο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των ιατρών, ο 34χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Η άτυχος 34χρονος καταλείπει ένα ανήλικο παιδάκι. Η κηδεία του 34χρονου θα τελεστεί αύριο από τον Μητροπολιτικός Ναός Σωτήρος στις δύο το μεσημέρι. Έκκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για την οικογένεια και για την ανέγερση του τάφου.

Δειτε Επισης

«Δεν έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, υπάρχει κι άλλος μάρτυρας»
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Ανοίγει η αυλαία του Α' Προκριματικού του Europa League
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Είμαστε σε μία ξεχωριστή σεζόν για εμάς, θέλουμε να γράψουμε την ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν»
Τρομερή ατάκα του Καρεμπέ στη βράβευση του Ροντινέι-«Φυσιολογικά θα έλεγε πολύ κουρασμένος»
Οι ημερομηνίες όλων των ντέρμπι της νέας σεζόν στη Super League
Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα της νέας σεζόν στη Stoiximan Super League