«Καθάρισε» σε ένα δίλεπτο ο Εθνικός, παραμένει κορυφή ο Ολυμπιακός

Ο Εθνικός συνεχίζει το «κυνήγι» του πρωτοπόρου Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
 
Στο αποψινό ντέρμπι για την 22η αγωνιστική η ομάδα της Άχνας νίκησε με 2-1 και πλησίασε στους 5 βαθμούς τους «μαυροπράσινους».
 
Το σκορ διαμορφώθηκε από το Α’ ημίχρονο με τον Εθνικό να προηγείται αρχικά με 2-0 και λίγο πριν από τη λήξη του 45λεπτου η ομάδα του «Ταχτακαλά» μείωσε σε 2-1 αποτέλεσμα το οποίο κράτησε μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
 
Πιντσέλι και Ηλία σκόραραν στο 8' και 9' και ο Ροτζέριο μέιωσε στο 45'.

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Ρόγκατς (81'Ευσταθίου), Πιντσέλι, Φοινίρης, Γκλιγκόροφ, Κουντόμπιακ, Μαρκόφσκι, Χριστοφή, Ηλία, Παπαγεωργίου (58' Καπαρτής), Ιωάννου (77'Φωτίου).

Ολυμπιακός: Γιωργαλλίδης, Λεονάρντο, Πιερμάρ, Ροτζέριο (71' Α. Κωνσταντίνου), Ρομό, Παχίπης (60'Οπόνγκ), Σαμάρας, Αντωνίου, Μέντες, Ράμος, Παπαγεωργίου (46'Βιέιρα).

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας