Ισόπαλη με Ένωση υπό το βλέμμα Χατζηπαντέλα η Ανόρθωση

Ισόπαλη 1-1 εξήλθε με την Ένωση η Ανόρθωση για την 2η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος CYTA. 
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου, , αν και ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ζοάο Βίκτορ, η Ένωση βρήκε άμεση απάντηση με τον Ζάρατε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να παραμείνει το 1-1. 
 
Με τον ένα βαθμό η Ανόρθωση παραμένει στην κορυφή του β' γκρουπ με 29 βαθμούς, ενώ η Ένωση παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και την 4η θέση με 21 βαθμούς. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» βρέθηκε και ο πρόεδρος της Κυρίας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας για να στηρίξει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στην  Ένωση.
 
Καλύτερη στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης ήταν η ομάδα του Παραλιμνίου, με την Ανόρθωση ωστόσο να κτυπάει στην αντεπίθεση και μετά από στημένο του Πράνιτς, ο Κατσαράβα έκανε το γύρισμα προς την εστία, με τον Ζοάο Βίκτορ να σπρώχνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 35'. 
 
Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ανόρθωση θα πήγαινε στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα, ο Ζάρατε διαφοροποίησε τα σχέδιά της, ο οποίος στο 45+1, μετά από φάση διαρκείας με γυριστό σουτ είδε την μπάλα να κυλάει αργά προς την γωνία του Δημητρίου για το 1-1. 
 
Στην επανάληψη, αν και οι δυο ομάδες έδειξαν να θέλουν το γκολ, δεν κατάφεραν ωστόσο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον δείκτη του σκορ να παραμένει αναλλοίωτος. 
 
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων: 

Ανόρθωση: Δημητρίου, Κοφί, Σίντεφελντ, Στρούνα, Εγγλέζου (Λαβόρδε 46'), Κατσαράβα, Ράγιος (Μπουφ 46'), Μπεσάτ, Ντούρις, Πράνιτς (Ιωάννου 65'), Βικτόρ

ΕΝΠ: Πέτρου, Ενόχ , Ζάρατε (Γκοζλάν 46'/Σερμπάκοφ 76'), Ουντότζι (Ρασμούσεν 90+2'), Αμπαρτζουμιάν, Αντωνίου, Αγγελή, Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Πίττας

Δειτε Επισης

Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου
Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ηλία Χαραλάμπους-Κοστολογείται τρία εκ. από Μπεκάλι
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για Τραμετσάνι και η εμπλοκή Τρισκόφσκι στην εξεύρεση προπονητή
Καταδικάζει τον εμπρησμό στο όχημα του Πριέτο η Ανόρθωση-«Ελπίζουμε να υπάρξει γρήγορη διαλεύκανση»
Με διεθνή καλλιτέχνη η φιέστα της Πάφου-Αναμένεται ανακοίνωση
Νέος πρόεδρος της Σαλαμίνας ο Πάρις Ανδρέου
Οι λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ και ο απολογισμός Κωνσταντίνου
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης (pics)
Σπιλέφσκι: Ελπίζω η Πάφος να κατακτήσει το κύπελλο και ο Άρης να πάει στο Europa League
Μίλησε για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Αναστασίου-«Είπαμε κάποια πράγματα με τη διοίκηση»