Τελικά φεύγει για διεθνείς υποχρεώσεις ο Τάμαρι-Οι ημερομηνίες των αγώνων
17:56 - 14 Μαρτίου 2019

Στην αποστολή της Ολυμπιακής Εθνικής ομάδας κάτω των 23 ετών φιγουράρει το όνομα του Μούσα Αλ Τάμαρι, για τους προκριματικούς αγώνες του Ασιατικού Κυπέλλου που θα διεξαχθούν στο Κουβέιτ από τις 22 μέχρι τις 26 Μαρτίου.
Αν και ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός, δεν βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για την προετοιμασία που θα γίνει στο Ιράκ από τις 16 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαρτίου, ωστόσο έχει πάρει κλήση προκειμένου να βοηθήσει την U23.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΕΛ: Τρελό «καψόνι» σε Τάμαρι!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΕΛ: Τρελό «καψόνι» σε Τάμαρι!
Όπως αναφέρεται, η Ολυμπιακή ομάδα θα ταξιδέψει στο Κουβέιτ όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Συρία, το Κυργιστάν και την ομάδα του Κουβέιτ.
Στην κλήση σημειώνεται ότι οι διεθνείς της U23 θα μαζευτούν στις 16 Μαρτίου. Εννοείται, ότι ο Τάμαρι όπως και στην περίπτωση του Μπάλογκ θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής του, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
المنتخب الاولمبي يعلن القائمة النهائية للتصفيات الاسيوية
— Jordan Football (@JordanFA) 14 Μαρτίου 2019
التفاصيل: https://t.co/Oe5bJBdQ1C#نشامى_الاولمبي pic.twitter.com/27SUSIdZx9
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: