Στις επιλογές Αναστασιάδη οι Κολοβός, Μαυρίας - Έμεινε αναγκαστικά εκτός ο Βούρος

O κ. Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα), με τους οποίους ανοίγει ο νέος αγωνιστικός κύκλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με ορίζοντα το επετειακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης.

O Πραξιτέλης Βούρος αν και ήταν στην προεπιλογή τελικά δεν βρίσκεται στην κλήση. Εξάλλου, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για τον ερχόμενο αγώνα των γαλαζοκιτρίνων με τον Απόλλωνα.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Δειτε Επισης

Γίνεται Κύπριος ο Φαμπιάνο, λαμβάνει υπηκοότητα-Σημαντικές εξελίξεις για την Εθνική Κύπρου
Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία