Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού της άτυχης Αλίνας

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 48χρονης Αλίνας Λοίζου, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών που απεβίωσε την Τρίτη το απόγευμα, αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί στις 11:00 το πρωί από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού εκ μέρους της οικογένειας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά η άτυχη Αλίνα-Αναμένουν την νεκροτομή οι συγγενείς

Η οικογένεια της 48χρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, πιθανόν μετά τη νεκροτομή αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

H άτυχη 48χρονη είχε μεταφερθεί από το σύζυγο της το μεσημέρι της Τρίτης στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, καθώς ένιωθε αδιαθεσία, για να λάβει λίγο αργότερα εξιτήριο και να επιστρέψει στην οικία της, αφότου προηγουμένως της χορηγήθηκε ένεση.   

Ωστόσο, περίπου πέντε ώρες μετά, η άτυχη 48χρονη εντοπίστηκε από την κόρη της  αναίσθητη στο κρεβάτι της και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η 48χρονη απεβίωσε και γύρω στις 7 και 30 το απόγευμα πιστοποιήθηκε ο θάνατος της.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 48χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, ενώ διερευνάται υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.
 
 

Δειτε Επισης

Δεν ενημέρωσε το κράτος το Τμήμα Κριτηρίων για τις ομάδες που δεν πλήρωσαν-Νέα συνάντηση την Παρασκευή
Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»