Κλειστό το ΣΕΦ, στον αέρα το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦ γνωστοποίησε πως δεν θα ανοίξει το γήπεδο για το ντέρμπι της Κυριακής (17/03, 17:00), λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεση αγώνα.

Αναλυτικά:

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους  για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19 αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεση αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17 Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».

Δειτε Επισης

Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς
«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός