Συνάντηση με Σίλντενφελντ, εξέλιξη στην Ανόρθωση!

Αρχίζουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει και την επόμενη χρονιά η Ανόρθωση.

Πληροφορίες της omada.com.cy αναφέρουν ότι το απόγευμα (18/03) η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» θα έχει συνάντηση με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους γι’ ακόμη ένα χρόνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν συνεργασία και δεν αποκλείεται αν τα βρουν στο οικονομικό ο Κροάτης κεντρικός αμυντικό να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο με την Ανόρθωση.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που έχει γενέθλια σήμερα (18/03), κλείνει τα 34 χρόνια. Ο Κροάτης στόπερ αγωνίζεται στην ομάδα της Αμμοχώστου από το 2017.

Για τις επόμενες μέρες προγραμματίστηκαν συναντήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές για ανανέωση του συμβολαίου συνεργασία τους.

Σε ότι αφορά τον Τιμούρ Κετσπάγια σύντομα αναμένεται να γνωστοποιηθεί η συνεργασία του με την ομάδα. Ο Γεωργιανός τεχνικός αναμένεται Κύπρο από τη Γεωργία το προσεχές Σάββατο. 

Στο οικονομικό θέμα επικρατεί αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και δεν θα προκύψουν αρνητικές εξελίξεις με τα κριτήρια Μαρτίου.

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα