«Θα γιορτάσουμε όταν τελειώσει οριστικά το πρωτάθλημα»

Ο Μούσα Αλ-Τάμαρι ήταν εκπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο στο ντέρμπι του Τσιρείου και οδήγησε το ΑΠΟΕΛ στη μεγάλη νίκη με 3-1 και την κορυφή. Ο διεθνής Ιορδανός έστειλε το δικό του μήνυμα με δηλώσεις στα ΜΜΕ.
 
Αναλυτικά:
 
«Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι. Μείναμε πίσω στο σκορ με 1-0, αλλά κάναμε την ανατροπή και νικήσαμε. Προετοιμαστήκαμε σωστά με τον προπονητή μας και όλα πήγαν καλά. Ήταν παιχνίδι που παίξαμε όλοι μαζί σαν ένα, όλοι μαζί σαν ένα και ένα για όλους, είχαμε ομαδικό πνεύμα. Οι οπαδοί μας βοήθησαν πολύ για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να γιορτάζουμε που κερδίσαμε, μέχρι να τελειώσει οριστικά το πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το πρώτο ημίχρονο, ήταν ισοδύναμο, δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Μετά το γκολ που μας έβαλαν, κάναμε την ανατροπή. Έτσι είναι ο ΑΠΟΕΛ, παλεύει μέχρι να πάρει τη νίκη».
 
Για τις εμφανίσεις του στον ΑΠΟΕΛ και την Εθνική: «Κάθε παίκτης νιώθει κούραση μετά τα τόσα παιχνίδια της Εθνικής. Δεν μπορούμε κάθε φορά να παίζουμε το ίδιο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Θέλω να δείξω ότι μπορώ περισσότερο. Έκανα καλό παιχνίδι, αλλά οι οπαδοί είναι απαιτητικοί και θα προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος».

Δειτε Επισης

Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση
Το προεδροκεντρικό μοντέλο στην ΚΟΠ, η δημιουργία λίγκας και ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα
Ανανέωσε στρατηγική χορηγική συνεργασία με την IC Markets μέχρι το 2027 η ΑΕΛ
Την Young Boys αντιμετωπίζει η Apollon Ladies στα προκριματικά του Women's Champions League
Προανήγγειλε νέα Συνέλευση ο Πετρίδης εφόσον υπάρξει ολοκληρωτική συμφωνία-«Υπερβολική η εμπάθεια και η στοχοποίηση»
Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση