«Θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του Καζού ο ΑΠΟΕΛ»

Ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Καζού επιδεικνύειο ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «terra.com.br», οι γαλαζοκίτρινοι επιθυμούν αλλά δυσκολεύονται να καταβάλουν το ποσό που απαιτείται για την αγορά του παίκτη από τη Σάντος της Βραζιλίας.  

Το δημοσίευμα:

«Ο ΑΠΟΕΛ της Κύπρου εξέφρασε ενδιαφέρον για να αγοράσει τον αριστερό μπακ, Καζού. Εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η οικονομική δυσκολία του ευρωπαϊκού συλλόγου. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στη Σάντος της Βραζιλίας».

«Ο Καζού θα μείνει μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ το θέμα απόκτησής του έχει τεθεί αρκετές φορές στο τραπέζι της διοίκησης και του προπονητή. Παρ’ όλα αυτά χωρίς την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο σύλλογος της Κύπρου απέτυχε να κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν».

«Οι καλές εμφανίσεις του Βραζιλιάνου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από συλλόγους της Ιταλίας, Ελβετίας, Τουρκίας και Βραζιλίας αντίστοιχα, ενώ η Σάντος γνωρίζει πόσο καλά αγωνίζεται ο παίκτης αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα κινηθεί για να του υπογράψει νέο συμβόλαιο».

«Την τρέχουσα σεζόν έχει 28 παιχνίδια, τρία γκολ και πέντε ασίστ. Πολύ θετικά νούμερα για ένα αριστερό μπακ που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ευτυχία. Πάντως η αγοραστική του αξία υπολογίζεται κοντά στο 1.5 εκατομμύριο».

Δειτε Επισης

Γίνεται Κύπριος ο Φαμπιάνο, λαμβάνει υπηκοότητα-Σημαντικές εξελίξεις για την Εθνική Κύπρου
Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς