Αποκαλυπτικό για Ρονάλντο-Κίνδυνος σύλληψης στις ΗΠΑ

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα από τις ΗΠΑ αναφέρει ότι η Γιουβέντους θα δώσει στην Ασία τα φιλικά του καλοκαιριού προκειμένου ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έχει μπλεξίματα εξ αιτίας του σκανδάλου του βιασμού για το οποίο κατηγορείται.

Η Γιουβέντους είχε κανονίσει το φετινό καλοκαίρι να δώσει τα καθιερωμένα της φιλικά παιχνίδια στις ΗΠΑ, ωστόσο όπως αποκαλύπτουν οι New York Times αυτό δεν θα συμβεί τη φετινή χρονιά.

Στη Γιουβέντους πήραν την απόφαση να μην ταξιδέψουν για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία στις ΗΠΑ προκειμένου να μην διατρέξει κίνδυνο σύλληψης ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τις Αμερικανικές Αρχές.

Για τον Πορτογάλο άσο υπάρχει ακόμα ανοικτή η υπόθεση του βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα στο Λας Βέγκας το 2009 και έτσι υπήρχε η πιθανότητα ο Ρονάλντο να είχε προβλήματα σε περίπτωση που πατούσε σε αμερικανικό έδαφος.

Έτσι στη Γιούβε άλλαξαν τα πλάνα τους και θα ταξιδέψουν στην Ασία και συγκεκριμένα στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη για τα καλοκαιρινά φιλικά τεστ.

Όπως υπογραμμίζουν οι New York Times, η Γιουβέντους μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινώσει τα φιλικά στην Ασία, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ.

Πηγή gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η πρόταση της Νάπολι στον Ντε Μπρόινε
Η Ίντερ κατέθεσε πρόταση στον Μόντριτς
Κυπελλούχος Γαλλίας η Παρί-Καθάρισε από ημίχρονο τη Ρεμς και φουλάρει για το ιστορικό τρεμπλ
Η Θέλτα έκλεισε θέση στο Europa League, η Ράγιο Βαγιεκάνο στο Conference League
Βόμβα από το Βέλγιο: «Ο Ντε Μπρόινε επέλεξε Νάπολι»!
Τα βρήκε με τον παίκτη, έμεινε το «ναι» της Μπαρτσελόνα
Με τις φανέλες του Μπάλντοκ στο Γουέμπλεϊ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Προανήγγειλε παραμονή με νέα επική ατάκα ο Ποστέκογλου
Ο Σιμεόνε πιέζει την Ατλέτικο για την απόκτηση του Ρομέρο
Record: «Πρόταση για τον Πέδρο Αμαδόρ ο Παναθηναϊκός»