Μετά το πρωτάθλημα έρχεται… η νέα Τούμπα!

Ο Ιβάν Σαββίδης, είχε δηλώσει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, πως πρώτος στόχος του είναι να δει τον ΠΑΟΚ να κατακτά τίτλους κάθε χρόνο. Μετά από δύο σερί κατακτήσεις κυπέλλων, φέτος ο «Δικέφαλος» του βορρά είναι αγκαλιά και με το πρωτάθλημα, ύστερα από 34 χρόνια... Επόμενος στόχος είναι η κατασκευή ενός νέου γηπέδου.

Το θέμα της κατασκευής της νέας Τούμπας και η μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο», βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επαφών που έχουν οι επιτελείς του Δικεφάλου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μέχρι τις 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί άλλη μια σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων του Δικεφάλου, του δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την έγκριση του χωρικού σχεδίου. Αυτό που προκύπτει είναι πως εκκρεμούν οι τελικές αποφάσεις από την δημοτική αρχή, για την αξιοποίηση των χώρων που βρίσκονται πέριξ του γηπέδου.

Tα 30 στρέμματα που έχει ο ΠΑΟΚ, μετά την σχετική νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή, μπορεί κάλλιστα να χτίσει το νέο του γήπεδο στην περιοχή Τούμπα, χωρίς τη συναίνεση του δήμου. Προτιμάται όμως από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή, για αυτό το μεγαλεπήβολο έργο το οποίο προτίθεται να χρηματοδοτήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, να υπάρχει ευρεία συναίνεση. Πάντως όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν ταχθεί υπέρ της κατασκευής της νέας Τούμπας.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να “τρέξει” το θέμα του νέου γηπέδου. Ήδη έχει δηλωθεί το Καυτανζόγλειο ως δεύτερη έδρα, όμως για να γίνουν εκεί οι εργασίες και να μετακομίσει η ομάδα στο νέο της σπίτι, θα πρέπει να δοθεί το τελικό «οκ» για τη νέα Τούμπα.

Πηγή:to10.gr

Δειτε Επισης

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ
Πρώτη φορά ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική
Όλη η Ευρώπη θαύμασε τον Θρύλο και το… masterclass του στρατηγού του
Ερυθρόλευκη παράνοια για τον Ολυμπιακό, πέρασε με τεσσάρα από το Βίλα Παρκ και... βλέπει OPAP Arena
Η Σπόρτινγκ πιέζει για τον Ιωαννίδη και ο Παναθηναϊκός ζητάει 20 εκατoμμύρια ευρώ
Συγκλονίζει ο Αλμέιδα-«Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα θα πεθάνω»