Έβαλε στο μάτι τον Μπερτόλιο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ακούει Λαμία και βγάζει… αφρούς, όμως υπάρχει ένας παίκτης της που δεν περνά αδιάφορος. Ο λόγος για τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Την τελευταία διετία ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον μπελά του με τη Λαμία, καθώς τον έχει αποκλείσει δύο φορές στο Κύπελλο και τον έχει πληγώσει στο πρωτάθλημα.

Η συγκεκριμένη ομάδα, όμως, διαθέτει έναν παίκτη που οι «πράσινοι» εκτιμούν και σε καμία περίπτωση δεν θα είχαν πρόβλημα να διαπραγματευθούν τη μεταγραφή του.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο είναι, κατά γενική ομολογία, ο καλύτερος άσος της Λαμίας και σε αυτές τις 24 συμμετοχές του έχει συμβάλει τα μέγιστα για την πανεύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Επιθυμία του 28χρονου Αργεντινού μέσου είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και αυτό φαντάζει πολύ πιθανό, αν δεν προκύψει κάποια αξιόλογη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Το συμβόλαιό του είναι στα 120.000 ευρώ, λήγει το καλοκαίρι και η Λαμία πασχίζει να τον διατηρήσει στους κόλπους της, όμως ακόμη ο παίκτης δεν έχει απαντήσει.

Θεωρείται δεδομένο ότι κι άλλες ομάδες της Super League θα κινηθούν για την απόκτησή του, ενώ ήδη έχει διαρρεύσει το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο είχε αγωνιστεί στην αρκαδική ομάδα τη σεζόν 2015-16 (20 συμμετοχές-3 γκολ-4 ασίστ στο πρωτάθλημα) και μέχρι στιγμής φέτος μετρά 4 γκολ και 1 ασίστ στις προαναφερθείσες 24 συμμετοχές.

Με τη Λαμία να φτάνει μέχρι την ημιτελική φάση του Κυπέλλου (σ.σ. παίζει κόντρα στην ΑΕΚ) και να έχει κλειδώσει γρήγορα την παραμονή στη Super League, o Μπερτόγλιο κέρδισε πολλούς πόντους.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός καλείται πρώτα να εξασφαλίσει την άδεια και, κατόπιν, να κινηθεί πιο δυναμικά για την προσέγγιση παικτών όπως ο Αργεντινός μέσος.

Πηγή: Sportime.gr

Δειτε Επισης

Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet