Το Ομονοιάτικο «κτύπημα» για την επιστροφή Κολοβού

Σε επίσημο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Δημήτρης Κολοβός. 

Ο Ελλαδίτης πέρασε ως αλλαγή στο 71' στη θέση του Τάσου Μπακασέτα στο νικηφόρο αγώνα κόντρα στο Λίχτενσταϊν, ενώ έδειξε να έχει κάποιες καλές κινήσεις και ατομικές ενέργειες στα 20 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ οι πράσινοι έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην επανεμφάνιση του παίκτη. 

Η ανάρτηση της ομάδας της Λευκωσίας:

«Επέστρεψε σε επίσημο παιχνίδι της εθνικής Ελλάδας ο Δημήτρης Κολοβός μετά από τέσσερα χρόνια! Μπήκε ως αλλαγή στο 71’ του σημερινού αγώνα με το Λίχτενσταϊν και βοήθησε την Ελλάδα να φτάσει στη νίκη με 0-2, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020. Στην αποστολή της εθνικης Ελλάδας ήταν και ο Χάρης Μαυρίας #OMONOIA»

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων των ημιτελικών του κυπέλλου
Εμπάργκο μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ-Ανοιχτές 19 υποθέσεις για κυπριακές ομάδες
Αντωνίου: Αν έρθει συμφωνία με την εταιρεία από την Αγγλία, ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε άλλο επίπεδο
Καρσέδο: O κόσμος της Πάφου ξύπνησε, υπήρχε η αίσθηση πως ήταν κάπως ξεχασμένοι
Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
Το πανάκριβο δώρο του Ντουμπόφ στον Μπρούνο Φελίπε
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»