Τo τεράστιο «respect» του προέδρου της ΑΕΛ σε Παλάλα

Τον Γιώργο Παλάλα αποθεώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ, Κώστας Χριστοδούλου, μετά την απόφαση του Παλάλα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση της καλαθόσφαιρας. 

Αναλυτικά:

Φίλε ,καλαθοσφαιριστή,ΑΕΛίστα ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΑΛΑ .
 
Και γω με τη σειρά μου ένα τεράστιο respect , για όσα πρόσφερες στην ΑΕΛ, στην καλαθόσφαιρα και στον αθλητισμό γενικά .
 
Στα τόσα που ζήσαμε αλλά και συνεργαστήκαμε μαζί , στα τόσα χρόνια που σε ξέρω ,οι καλές στιγμές είναι πολλές που μάλλον δε τις θυμάμαι όλες και οι άσχημες πολύ λίγες .
 
Αν κάτσω να γράψω για όλα ,θα γράφω για μήνες .Γι αυτό δε θα πω άλλα.Όπως εσύ απλά επέλεξες να δηλώσεις τον τερματισμό της καριέρας σου με 2 απλές γραμμές , μιας καριέρας γεμάτης δόξας και τίτλους που πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάκτυλά του ενός χεριού πέτυχαν.
 
Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ σε λίγα χρόνια η ΑΕΛ να βγάλει τον νέο ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΑΛΑ , κάτι που στο μυαλό μου φαντάζει σχεδόν αδύνατο.
Ραντεβού αύριο στο Σολομωνίδης .
 

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για Τραμετσάνι και η εμπλοκή Τρισκόφσκι στην εξεύρεση προπονητή
Οι λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ και ο απολογισμός Κωνσταντίνου
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, μειώθηκαν για ΑΕΛ και Απόλλωνα-Στη δημοσιότητα οι οφειλές των ομάδων
Κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΛ εντός του Alphamega statium η Ανόρθωση
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Ομόνοια Αραδίππου και Παραλίμνι έβαλαν κι άλλη φωτιά στη μάχη της παραμονής-Ελάχιστες οι ελπίδες της Σαλαμίνας
Θλίψη στην ΑΕΛ για το θάνατο του 36χρονου Σάββα Κωμοδρόμου-Ήταν ενεργεία αθλητής μπιλιάρδου
O Kονομής τα έβαζε στην εστία του και η ΑΕΛ έφυγε δια περιπάτου από την Περιστερώνα
Κούρσα για δύο η υπόθεση τίτλος στην Cyprus League by Stoiximan