Θα ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του ο Ικάρντι

Το σίριαλ μεταξύ του Ικάρντι και της Ίντερ φαίνεται να λαμβάνει και επίσημα τέλος. Όλα δείχνουν, ότι ο Αργεντίνος δεν θα συνεχίσει από το καλοκαίρι στους Νερατζούρι, όμως για το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι κάτοικος Μιλάνου. Επομένως, πρέπει να φτιάξει τις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του.

Ο Ικάρντι αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της Ίντερ για το παιχνίδι απέναντι στη Λάτσιο την Κυριακή (31/3), όμως,  σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα "La Gazzetta dello Sport", ο 26χρονος επιθετικός έχει να κάνει μία τελευταία πράξη για να εξιλεωθεί.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της ημέρας (28/3) θα μαζέψει τους συμπαίκτες του και υπό το βλέμμα του προπονητή του, Λουτσιάνο Σπαλέτι, θα τους ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του, αλλά και για την απουσία του από την ομάδα τον τελευταίο καιρό. Κάπως έτσι θα επισημοποιηθεί η επανένταξη του στην Ίντερ για το υπόλοιπο, τουλάχιστον, της σεζόν.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Άρσεναλ έχασε τον Γουίλιαμς και πάει για τον Ροντρίγκο
Ο Γιόκερες δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά για τη Σπόρτινγκ και θα μείνει εκτός προπονήσεων
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέρχεται με νέα πρόταση για την απόκτηση του Μπουμό
Οριστικά στην Ίντερ από τη Ρόμα ο Ζαλέφσκι
Ο Γιαμάλ... έντυσε ξανά τον Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ ο Τεό Ερναντέζ
Ετοιμάζει διπλό χτύπημα από τη Γιουβέντους η Νότιγχαμ
Το ασύλληπτο ρεκόρ του Μέσι σε φάσεις ομίλων με συλλόγους και Εθνική
Ίντερ Μαϊάμι και Παλμέιρας έμειναν στην ισοπαλία και προκρίθηκαν παρέα στην επόμενη φάση
H Παρί εξασφάλισε την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων