«Όσοι βάλθηκαν να μας ξεγράψουν, τώρα τρέμουν μην μας βρουν μπροστά τους»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 9 αναφέρεται στο επόμενο παιχνίδι της Ομόνοιας 1948 που κατέκτησε τον τίτλο, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να δώσει για ακόμη μια φορά το βροντερό του παρών. 

Αναλυτικά:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ

Μια αλλιώτικη ξεχωριστή Κυριακή έρχεται σε λίγα 24ωρα στο γήπεδο όπου μετατρέψαμε σε έδρα μας, αυτή την πρώτη ιστορική χρονιά της δικής μας επανάστασης και αντίστασης στο ξεπούλημα του Σωματείου και των ιδανικών που το γέννησαν το 1948. Στο γήπεδο αυτό γράφεται με χρυσά γράμματα ο επίλογος του πρώτου κεφαλαίου και μπαίνει ένα ακόμα λιθαράκι για όλα αυτά που κτίζουμε και ονειρευόμαστε, για όσα έρχονται καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε αυτής της χρονιάς-ορόσημο.

Εμείς ήδη προετοιμαζόμαστε για να είμαστε συνεπείς σε αυτό το μεγάλο ραντεβού. Λεωφορεία από όλες τις πόλεις θα δρομολογηθούν για μια μαγική εκδρομή από τα παλιά, απ αυτές που ξέρει να κάνει μόνο η ΘΥΡΑ 9. Προορισμός το κοινοτικό στάδιο της Κακοπετριάς όπου εκεί θα σμίξουμε με όλα τα αδέλφια που θα βρίσκονται στην περιοχή από νωρίς.

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά πάμε να δείξουμε γιατί είμαστε γεννημένοι νικητές, γιατί ακόμα κι αν χάνουμε δεν λυγίζουμε ποτέ. Γιατί μπορεί να χάθηκαν μάχες μα ο πόλεμος ποτέ. Κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι βάλθηκαν να μας ξεγράψουν και τώρα τρέμουν μην μας βρουν μπροστά τους. Στον δύσκολο δρόμο που διαλέξαμε να πορευτούμε, βάλαμε τις βάσεις με την σεμνή υπογραφή του λαού μας για τις λεωφόρους του μέλλοντος, όπως λέει ένας μεγάλος ποιητής.

Έτσι αθόρυβα και αποφασιστικά φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Σε αυτό τον ιδιόμορφο τελικό, δείχνουμε γιατί λέμε πως μόνο ο λαός είναι αφεντικό. Σπρώχνουμε ορμητικά τα αδέλφια μας που θα δίνουν την μάχη στο χορτάρι για να πάρουμε το νταμπλ πανηγυρικά και να βάλουμε πλώρη για τον μεγάλο μας στόχο της ανόδου.

Στην Λευκωσία κάνουμε κάλεσμα σε όλα τα αδέρφια και τον λαό, κατακλύζουμε το σπίτι μας τον κεντρικό και αναχωρούμε μαζικά στις 12:30. Αυτή την Κυριακή από τις 15:00 έχουμε ακόμα μια μεγάλη γιορτή (μέχρι την επόμενη) ας μην λείψει κανείς.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Δειτε Επισης

Θλίψη στην Ανόρθωση για το θάνατο του Αλέξη-«Ένα αλάνι έφυγε τόσο νωρίς για τους μαχητές του Παραδείσου»
Με άρωμα ελληνικό η κλήρωση Άρη και Ομόνοιας-Έμαθε αντίπαλο για τον δεύτερο προκριματικό η ΑΕΚ
Η κλήρωση για Πάφο και ΑΕΚ στο Europa League
Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χαραλάμπους στον Άρη
Έμαθε αντίπαλο στο Champions League η Πάφος σε περίπτωση που περάσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ενισχυμένα κίνητρα για συμμετοχή στο Futsal της νέας περιόδου
H προκλήρωση της Πάφου για Champions και Europa League
Η προκλήρωση για AEK, Άρη και Ομόνοια για τον τρίτο προκριματικό του Conference League
Η επίσημη θέση του Άρη για Χάμπο και Κακουλλή-«Δεν θα έχει εξελίξεις η σημερινή μέρα»
Το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για Πάφο, Άρη, ΑΕΚ και Ομόνοια