«Γαλαζοκίτρινο» προβάδισμα για την 3η θέση

Ένα βήμα από την κατάκτηση της 3ης θέσης μετά από 19 χρόνια είναι το ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» αυτή τη φορά κράτησαν την έδρα τους κερδίζοντας στο «Λευκόθεο» την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 σετ. Πλέον, η ομάδα του Λ. Λοϊζου προηγείται 3-2 στις νίκες και υπολείπεται άλλης μιας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Η ομάδα του Γ. Μέλκα καλείται να αντιδράσει τη Δευτέρα 01 Απριλίου στην έδρα της ώστε να ισοφαρίσει στις νίκες και να πάρει παράταση… ζωής.

Σε ένα απόλυτα ισορροπημένο αγώνα το ΑΠΟΕΛ φάνηκε πιο ψύχραιμο στα δυο πρώτα σετ κερδίζοντας 25-22 και 25-23 για να προηγηθεί με 2-0 στη μάχη της 3ης θέσης.

Η μορφή του αγώνα στο τρίτο σετ με το ΑΠΟΕΛ να επιβάλλεται άνετα κερδίζοντας με 25-17 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΠΟΕΛ (Λ. ΛΟΪΖΟΥ): Κασαμπαλής, Χάλαντα, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Νίκιτιν, Αβερκίου – Λίμπερο: Παντελή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Τόφιας, Κοσλόφσκι, Τοντόροβιτς, Καραγιάννης, Αργκίλαγος, Αποστόλου – Λίμπερο: Aντωνίου.

Δειτε Επισης

Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος αθλητής της Μονακό
Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση διεκδικούν το κύπελλο χειροσφαίρισης
Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς
«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο