Δύο θρύλοι στον δρόμο των Τσιτσιπά/Κούλχοφ!

Την πιο επιτυχημένη ομάδα διπλού στον κόσμο θα αντιμετωπίσουν απόψε στον τελικό του Miami Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο παρτενέρ του Γουέσλι Κούλχοφ. Mιλάμε φυσικά για τους δίδυμους αδερφούς Μάικ και Μπομπ Μπράιαν, που έχουν σηκώσει 117 τρόπαια στην καριέρα τους! Μεταξύ αυτών, 16 Grand Slam και 38 Masters...

Πέρυσι, πάντως, ο Μπομπ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο και έμεινε εκτός δράσης σχεδόν για μισή σεζόν. Ο Μάικ, λοιπόν, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Τζακ Σοκ και οι δυο τους κατέκτησαν το Wimbledon και το US Open!

Τα δύο αδέρφια, που θα γίνουν τον άλλο μήνα 41 ετών, έγιναν ξανά ομάδα τον Ιανουάριο και πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο τους μετά το χειρουργείο του Μπομπ στο Delray Beach.

Για να φτάσουν στον τελικό του Miami Open, χρειάστηκε να σβήσουν τέσσερα ματς πόιντς των Μαρσέλο Μέλο/Λούκας Κούμποτ!

Ο Στέφανος, από την άλλη, παίζει μόλις το δεύτερο τουρνουά του με τον Ολλανδό και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο διπλό!

Θυμίζουμε ότι ως junior είχε πάρει το Wimbledon το 2016 με συμπαίκτη τον Κένεθ Ράισμαν. Ο αγώνας με τους θρυλικούς Αμερικανούς θα αρχίσει στις 21.00.

Στις 19.00 θα μονομαχήσουν στον τελικό του μονού γυναικών οι Καρολίνα Πλίσκοβα-Άσλεϊ Μπάρτι, ενώ αύριο ο Ρότζερ Φέντερερ παίζει στον τρίτο διαδοχικό τελικό του (1-1)!

Αντίπαλός του ο κάτοχος του τίτλου Τζον Ίσνερ, που με νίκη θα ανεβεί στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης, στέλνοντας τον Στέφανο στο Νο.9. Όπως και να έχει, ο νεαρός τενίστας θα σημειώσει career high, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στο Νο.10!

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος αθλητής της Μονακό
Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση διεκδικούν το κύπελλο χειροσφαίρισης
Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς
«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο