Το σόου Μπατίν «βύθισε» τον... καταδικασμένο Ερμή

Νίκη που της δίνει βαθμολογική ανάσα πέτυχε η Δόξα σε βάρος του Ερμή με 4-0 στο στάδιο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Cyta.
 
Οι φιλοξενούμενοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, είχαν ωστόσο σε μεγάλη μέρα τον Μπατίν, ο οποίος με χατ-τρικ χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Η Δόξα έφτασε τους 27 και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του δεύτερου γκρουπ, ενώ ο Ερμής παρέμεινε τελευταίος με 13 και όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρει ν' αποφύγει τη διαβάθμιση. 
 
Το προφίλ του αγώνα:
Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της στο παιχνίδι, με το εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Ασαμόα μόλις στο 5'.
 
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά έχασαν τον αρχηγό τους, Γιάννη Ταραλίδη πολύ νωρίς στον αγώνα μόλις στο 21' της αναμέτρησης. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο σύλλογος της Κατωκοπιάς ήταν καταιγιστικός αφού πέτυχε τρία από τα τέσσερα γκολ του με τον Μπατίν να εξελίσσεται στον πολυτιμότερο του παιχνιδιού με τρία γκολ μέσα σε 30 λεπτά.
 
Το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκε μετά από σέντρα του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και δυνατή κεφαλιά του Μπατίν στο 53'.
 
Ο Ερμής έχασε πέναλτι με τον Μαύρου στο 81' ενώ ο Ρουμάνος επιθετικός της Δόξας σκόραρε στο 74' από το σημείο του πέναλτι ενώ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 83' με κοντινή προβολή μετά από ασταθή απόκρουση του Φιρινίδη. 
 
Η ταυτότητα του αγώνα:

Ερμής (Χρύσης Μιχαήλ): Φιρινίδης, Ταραλίδης (21΄ Μπανούσης), Κατσιατής (70΄ Ντε Μέλο), Ντεβέσα, Μακρίεφ (55΄ Μαύρου), Ψάλτης, Φυλακτού, Κουατσίκα, Λαγός, Ενγκανγκά, Μπουλά

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Παπαφώτης (70΄ Αρτάμπε), Μπατίν (85΄ Χατζηβασίλης), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Αλεξάνδρου, Ζατλ (46΄ Κάρλος), Μιτρέα

Σκόρερ: 5′ Ασαμόα, 53′,74',83' Mπατίν

Κίτρινες: Μπουλά, Ντεβέσα/ Περέιρα, Παπαφώτης

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα