Ο Αντωνίου το έβαλε, ο Πέτρου το κράτησε! (vid)

Τρίτη και φαρμακερή! Μετά από δύο ήττες (1-2 εκτός, 0-1 εντός) η Ένωση Νέων Παραλιμνίου κατάφερε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στη σεζόν απέναντι στη Δόξα, την οποία κατέβαλε 1-0 στο «Τάσος Μάρκου» για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Με τη νίκη αυτή οι «βυσσινί» έφτασαν τους 20 βαθμούς, όσους έχουν Δόξα και Αλκή, και διατήρησαν το +7 από τον ουραγό Ερμή.

Η Ένωση πήρε κεφάλι στο σκορ στο 15’ με τον Αντωνίου, ο οποίος υποδέχτηκε την μπάλα κοντά στην πλάγια γραμμή, συνέκλινε, «άδειασε» τον Περέιρα και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκρεμσλ. Μ’ εξαίρεση ένα σουτ του Κάρλος (31’) η Δόξα δεν απείλησε την εστία των «βυσσινί», για τους οποίους ο Πέτρου αντικατέστησε τον τραυματία Κλέιμεν στο 37’.

Στο δεύτερο μέρος η φιλοξενούμενη έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον νεοεισελθόντα Μπατίν, όμως σε δύο περιπτώσεις (65’, 80’) ο Πέτρου πραγματοποίησε εξαιρετικά δύσκολες, αλλά σωτήριες επεμβάσεις, ενώ στο 74’ το πλασέ του Ρουμάνου εξουδετέρωσαν από κοινού οι Κυριάκου και Αμπαρτζουμιάν, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (4-4-2): Κλέιμαν (37’ Πέτρου) - Αμπαρτζουμιάν, Αγγελή, Κυριάκου, Βαλλιάνος - Ενόχ, Ριέρα - Ουντόζι, Αντωνίου - Κολοκούδιας (59’ Μαϊσουράτζε), Ρασμούσεν (75’ Ολίβα).
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Γκρεμσλ - Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Αλεξάνδρου - Μπόλιεβιτς, Ασαμόα - Ζατλ, Παπαφώτης (46’ Νελσίνιο), Κάρλος - Παβλόφ (46’ Μπατίν).

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα