Γιούργκεν Στρέπελ, είναι μία «καμένη» υπόθεση

Αλυσιδωτές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην Ανόρθωση και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από το σωματείο της ομάδας το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά της ομάδας της Αμμοχώστου μετά την παραίτηση του Ανδρέα Παντελή.

Παράλληλα με τις διοικητικές εξελίξεις, η «Κυρία» παλεύει να αποδείξει στο β’ γκρουπ του πρωταθλήματος ότι δεν ξόφλησε ως ομάδα. Η αρχή της όμως στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος απέναντι στον, τελευταίο της βαθμολογίας, Ερμή (ήττα 2-1) δεν ήταν και η καλύτερη.

Μάλιστα, προέκυψε και το συμβάν ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Στρέπελ, και τον εκπρόσωπο Τύπου, Σάββα Πηλακούτα, με τον πρώτο να διώχνει από τα αποδυτήρια της ομάδας το δεύτερο, ενώ στη συνέντευξη Τύπου τη μετάφραση έκανε ο Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Μαρίνος Μήτρου.

Ο λόγος ήταν κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Πηλακούτας σχετικά με την ενέργεια του Ολλανδού προπονητή, στην παρουσία όλου του ρόστερ στη συνέντευξη Τύπου, να μιλήσει για απλήρωτους μισθούς και ότι η ομάδα δεν είχε γιατρό.

Ουσιαστικά, ο εκπρόσωπος της ομάδας της Αμμοχώστου είχε αναφέρει ότι ο προπονητής του θα μπορούσε να παραλείψει ορισμένα γεγονότα, σημειώνοντας ότι δεν είναι ακριβώς όπως τα είπε τα πράγματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι για το περιστατικό αυτό σχημάτισαν αρνητική εντύπωση και αρκετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Πέραν από το γεγονός αυτό, ο Γιούργκεν Στρέπελ πλέον δεν αγκαλιάζεται με εμπιστοσύνη – τουλάχιστον από την πλειοψηφία – των ανθρώπων της Ανόρθωσης και πολλοί θεωρούν ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του.

Όπως διαμορφώνεται το σκηνικό, ο 49χρονος τεχνικός θα διαβεί αργά ή γρήγορα την πόρτα της εξόδου. Δεν είναι σήμερα, δεν είναι αύριο, θα είναι σύντομα…

Δειτε Επισης

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έκαναν pasillo στην πρωταθλήτρια Πάφο
Ξεκαθαρίζει η Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση Κούμα-«Δεν έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση»
Toν αντικαταστάτη του Σπιλέφσκι αποκάλυψαν οι Λευκορώσοι
Τέλος ένδεκα ποδοσφαιριστές από την Ομόνοια 29ης
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Πώς θα λειτουργήσουν οι επενδυτές στον ΑΠΟΕΛ-Ανέλυσε το πλάνο ο Νίκος Κουγιάλης
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ
Μίλησε για όλους και για όλα ο Πρόδρομος-«Είπα φέρε μου κιβώτια να πακετάρω για να φύγω»