Γκόμεθ: «Γι' αυτό είμαι στην Ομόνοια...»

Στο επίσημο κανάλι της ομάδας του μιλάει ο ποδοφαιριστής της Ομόνοιας, Γιόρντι Γκόμεθ, ο οποίος αναφέρεται στο επικείμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Αναλυτικά:

«Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και τα άλλα δυο παιχνίδια που παίξαμε μαζί τους. Είναι μια συμπαγής ομάδα. Με τον Απόλλωνα δεν αμυνθήκαμε καλά στις στατικές φάσεις και δεχθήκαμε δυο γκολ με αυτό τον τρόπο. Με τη Σαλαμίνα θα είναι σημαντικό αυτό το κομμάτι. Είναι μια δυνατή ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η Σαλαμίνα είναι δυνατή στις στατικές φάσεις και στις αντεπιθέσεις.

Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν, μπήκαμε στο πρώτο γκρουπ αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που είμαι ο πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στην ομάδα. Χαίρομαι όταν δίνω ασίστ ή σκοράρω. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα και να κερδίζουμε. Γι' αυτό είμαι εδώ και κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία