Επίσημη αντίδραση Οθέλλου: «O αγώνας άρχισε με εφεδρική γεννήτρια»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Οθέλλου Αθηένου αναφέρεται στην ένσταση που προχώρησε ο Ολυμπιακός, παραθέτοντας τη θέση της ομάδας για τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση που διακόπηκε λόγω φωτισμού.
 
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του Οθέλλου Αθηένου μελέτησε την ένσταση του Ολυμπιακού Λευκωσίας για τον διακοπέντα αγώνα Οθέλλος – Ολυμπιακός στις 5.4.19 και έχει να παρατηρήσει τα εξής

A. Γεγονότα

1. Το Στάδιο Οθέλλος Αθηένου διαθέτει ηλεκτρισμό που παρέχεται από την ΑΗΚ και είναι ο κύριος φορέας ρεύματος του σταδίου και σε κάθε εντός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί νυχτερινός φέρνει εφεδρική γεννήτρια σύμφωνα με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας περιόδου 2018-2019

2. Κατά την κάθοδο των ομάδων στο γήπεδο την Παρασκευή 5.4.19 παρατηρήθηκε από τους φροντιστές μας ότι είχαμε πρόβλημα με το απευθείας ηλεκτρικό ρεύμα (ΑΗΚ – έπεφτε το αυτόματο)

3. Επειδή ο αγώνας ήταν νυχτερινός και τηλεοπτικός αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε τον αγώνα με την εφεδρική γεννήτρια ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην ροή του αγώνα ( άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος Παρασκευή αργά το απόγευμα να μας φέρουν εφεδρική της εφεδρικής γεννήτριας στο γήπεδο)

B. Υπεράσπιση

Βάση των πιο πάνω γεγονότων το ΔΣ του Οθέλλου εξουσιοδότησε Δικηγόρο ο οποίος μελετά την υπόθεση και θα υπερασπιστεί την γραμμή του Οθέλλου η οποία είναι ότι:

O Οθέλλος ζητά να επαναληφθεί ο αγώνας από το λεπτό που διακόπηκε και η διεκδίκηση των βαθμών να γίνει στον αγωνιστικό χώρο όπως έγινε και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Πάφου στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Στο ΓΣΠ για το ιστορικό παιχνίδι οι οπαδοί της Πάφου (pics)
Έστειλαν ηχηρά μηνύματα οπαδισμού Ομονοιάτες και Παφίτες αγκαλιασμένοι (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδός έβαλε φέρετρο και σταυρό στο φορτηγό του και πάει για... κηδεία στο ΓΣΠ
Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα πράσινα οχήματα των Ομονοιατών έξω από το ΓΣΠ (pics)
LIVE: Η ώρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφος FC
Τάσος Γλαύκου-Αξιολογείται από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
ΒΙΝΤΕΟ: Έστησαν πάρτι στη σήραγγα οι Παφίτες, καθ' οδόν προς το ΓΣΠ
Χριστοδουλίδης για Κυπελλούχο-«Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος»
Ξεχύθηκε στους δρόμους ο πράσινος λαός-Με βαμμένα αυτοκίνητα και... πορτοκαλί λαγό (pics)