Ο μόνος λόγος που θα έφευγε ο Ιωάννου από τον ΑΠΟΕΛ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με την οποία εγκαινιάστηκε η συνεργασία του ΠΑΣΠ με τη UNICARS και απονεμήθηκαν τα βραβεία MVP για κάθε αγωνιστική της α' φάσης, ο Νικόλας Ιωάννου έγινε ο μοναδικός γηγενής που αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη μιας στροφής του πρωταθλήματος.

«Δείχνω ότι στο γήπεδο δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός μετά την παραλαβή του βραβείου.

Ερωτηθείς αν η εφετινή είναι η χρονιά του αποκρίθηκε: «Πιστεύω ότι κάνω μια καλή χρονιά, όχι όμως σαν πριν δύο χρόνια, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω του χρόνου να κάνω καλύτερη σεζόν».

Τέλος, ο άσος του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε και τις φιλοδοξίες του: «»Το όνειρο είναι να πάρω μια μεταγραφή στο εξωτερικό, αν όχι, τότε να παραμείνω στο ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη