Είπε «όχι» σε πρόταση 7.000.000 ευρώ για Αραούχο η Λας Πάλμας
14:12 - 12 Απριλίου 2019

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Canarias7, να υποστηρίξει ότι ομάδα του MLS χτύπησε την πόρτα της Λας Πάλμας για τον Αργεντινό στράικερ.
Το ποσό, μάλιστα, που φέρεται να προσέφεραν οι Αμερικανοί (το όνομα της ομάδας δεν το αποκαλύπτουν οι Νησιώτες) είναι 7.000.000 ευρώ και ο πρόεδρος της Ουνιόν το απέρριψε! Οι Ισπανοί σημειώνουν στο ρεπορτάζ τους ότι ο Ραμίρεζ συνεχίζει να πιστεύει ότι η αξία του "Κινέζου" είναι πάνω από 10.000.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαρρέει ότι το κλαμπ θα ικανοποιηθεί και με 4.000.000 ευρώ.
Η πρόταση, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, έφτασε στα γραφεία της Λας Πάλμας την Πέμπτη (11/4) και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την υπόθεση Αραούχο αντιλαμβανόμαστε πως τον Ιουνίου θα παιχτεί νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό φορ και τον σκληρό διαπραγματευτή, Μιγκέλ Άνχελ Ροντρίγκες.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Μελ, αναπροσαρμόζοντας το συμβόλαιο του πρώην "κιτρινόμαυρου", το καλοκαίρι, μέχρι το 2023 του έβαλε και ρήτρα 60.000.000 ευρώ!
Πηγή: www.sport24.gr