Γκουαρδιόλα: «Να δουλεύω ως τα 71

Η Μάντσεστερ Σϊτι αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας και με την ευκαιρία ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να καθίσει στους πάγκους όσα χρόνια κάθεται ο Ρόι Χόντγκσον.

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας διανύει αισίως το 71ο έτος της ηλικίας του, αλλά ο Ισπανός τεχνικός των «Πολιτών» ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον βρουν τα γεράματα στους πάγκους. 

«Πρέπει να έχεις μία ιδιαίτερη ενέργεια και στα 71 κανείς δεν μπορεί να το κάνει εκτός από τον Ρόι Χόντγκσον. Εγώ αποκλείεται να το καταφέρω, είναι απίθανο. Ο Ρόι Χόντγκσον αγαπά αυτή τη δουλειά και είναι απίστευτο. Ό, τι κάνει είναι επειδή έχει το πάθος. Μου αρέσει που θα τον ξαναδώ την Κυριακή. Εγώ θέλω να δω άλλα πράγματα πριν πεθάνω. Αγαπάω την δουλειά μου αλλά πάντα σκέφτομαι να κάνω κάτι διαφορετικό. Έχω οικογένεια και παιδιά. Να δουλεύω μέχρι τα 71; Με κανέναν τρόπο» είπε κατηγορηματικά ο Γκουαρδιόλα. 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Τεό Ερναντέζ συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ
Δανεικός με οψιόν αγοράς στη Μονακό ο Φάτι
Υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Καταγγελία Ρούντιγκερ για ρατσιστική επίθεση-Έρευνα της FIFA για το επεισόδιο με τον Καμπράλ
Η Μπαρτσελόνα διώχνει επτά παίκτες για χάρη των Γκαρσία και Γουίλιαμς
Στο χειρουργείο ο Μπέλινγκχαμ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε με εξάρα την Αλ Αΐν και τσέκαρε το εισιτήριο για τους 16
Η Ρεάλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τριάρα
Έκλεισε στη Μονακό με διετές συμβόλαιο ο Πογκμπά
Ο Ραμπιό κέρδισε την αγωγή εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν