Αυτοί που έχουν το πάνω χέρι στην κόντρα του υποβιβασμού - Όλα τα δεδομένα

Βρισκόμαστε μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, με τη διοργάνωση να διατηρεί αναλλοίωτο το ενδιαφέρον τόσο στα ψηλά όσο και στα χαμηλά της βαθμολογίας.
 
Τέσσερις ουσιαστικά ομάδες (Πάφος F.C, Δόξα, Αλκή και Ένωση) δίνουν... μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία, με τον Ερμή να έχει διαβαθμιστεί και μαθηματικά από την προηγούμενη (σ.σ. 6η) αγωνιστική. Απομένει δηλαδή να μάθουμε και την άλλη ομάδα που θα ακολουθήσει την ομάδα της Αραδίππου στη β' κατηγορία.
 
Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, προβάδισμα για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία έχουν Πάφος F.C. και Δόξα, που έχουν από 31 και 29 βαθμούς αντίστοιχα και έχουν μία καλή διαφορά από την προτελευταία, αυτή τη στιγμή, Ένωση η οποία έχει απολογισμό 25 βαθμών.
 
Πολύ κοντά στην ομάδα του Παραλιμνίου βρίσκεται η Αλκή Ορόκλινης αφού έχει μόλις ένα βαθμό περισσότερο (26).
 
 
Το πρόγραμμα των τεσσάρων ομάδων μέχρι το τέλος:
 
Πάφος F.C. 
7η Δόξα (εντός)
8η Ανόρθωση (εκτός)
9η Ένωση (εντός)
10η Ερμής (εκτός)
 
Δόξα
7η Πάφος F.C. (εκτός)
8η Αλκή (εκτός)
9η Ερμής (εντός)
10η Ανόρθωση (εκτός)
 
Αλκή Ορόκλινη
7η Ερμής (εντός)
8η Δόξα (εκτός)
9η Ανόρθωση (εντός)
10η Ένωση (εκτός)
 
Ένωση
7η Ανόρθωση (εντός)
8η Ερμής (εντός)
9η Πάφος F.C. (εκτός)
10η Αλκή (εντός)

Δειτε Επισης

Ευθείες βολές ΑΕΚ σε Σπιλέφσκι με χαρακτηρισμούς για αλάζονεία-Αντέστρεψε τα πυρά ο Άρης
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Απάντησε για τα περί διεκδίκησης της προεδρίας της ΚΟΠ ο Δημοσθένους-«Μπορεί να μπήκε μουγιούι στο μάτι του Φελλά»
Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Πετρίδης-Πληροφορίες για νέα παραίτηση από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Έβγαλε αντίδραση και κέρδισε τον Άρη η Ομόνοια
Σημαντικό διπλό για τον ΑΠΟΕΛ με ήρωα τον Ελ Αραμπί από το σημείο του πέναλτι
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη για το ντέρμπι στο ΓΣΠ
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal ενόψει δύο τελευταίων αγώνων
Οι ενδεκάδες Πάφου και ΑΠΟΕΛ για το μεταξύ τους ντέρμπι
«Τα πράγματα είναι τρομακτικά επικίνδυνα στην Ανόρθωση»