Χάθηκε άλλη μια ευκαιρία-Στο ύψος της η «Κυρία»

Καθηλωμένη στην προτελευταία θέση με 26 βαθμούς έμεινε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου η οποία έχασε νέο έδαφος μετά το 2-2 με την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου», για την 7η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Ισοδύναμο χαρακτηρίζεται το πρώτο 45λεπτο στο «Τάσος Μάρκου» με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα γκολ αλλά να δημιουργούν άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες γι’ άλλα τέρματα. Τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων δυσκόλεψε ο άνεμος. Το σκορ άνοιξε ο Ράγιος στο 10’ ύστερα από πάσα του Ντούρις.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πράνιτς αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Ιωάννου. Η Ένωση ισοφάρισε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ενόχ «έκλεψε» τη μπάλα από τον Κοφί και την έστρωσε στον Πίττα ο οποίος σούταρε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη η Ένωση προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της, ώστε να φτάσει σε 2ο γκολ το οποίο πέτυχε στο 53’ και πάλι με τον Κύπριο, Ιωάννη Πίττα. Η Ανόρθωση μόνο αδιάφορη δεν ήταν στον αγώνα αφού πίεσε και προσπάθησε για την ισοφάριση η οποία ήρθε πέντε λεπτά πριν από το 90’. Η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90+5 με τον Ριέρα το σουτ του όμως κατέληξε έξω.

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Φυτανίδης, Ολίβα (Μουλαζίμης 78'), Αγγελής, Κυριάκου, Μαισουράντζε, Ενόχ (Ζάρατε 46'), Πίττας, Αντωνίου, Ριέρα, Ουντότζι (Κοσμάς 64')

Ανόρθωση: Δημητρίου, Κοφί (Μπουφ 74'), Σίντεφελντ, Στρούνα, Εγγλέζου, Ράγιος, Ντούρις, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης (Μπέκα 67'), Πράνιτς (Ιωάννου 22'), Στεφανέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»