ΒΙΝΤΕΟ: Τα 9 δευτερόλεπτα ευτυχίας του Ντελατόρε!

Έχοντας υποστεί τον πιο σοβαρό τραυματισμό που μπορεί να πλήξει επαγγελματία ποδοσφαιριστή (ρήξη χιαστών) ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε συνεχίζει στην πατρίδα του την πορεία ανάρρωσης κι αποθεραπείας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που διαγράφηκε από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ για το δεύτερο μισό της σεζόν πραγματοποίησε το πρώτο βήμα για τη (σταδιακή) επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και τη δράση και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του.

«Μετά από τέσσερις μήνες είμαι εξαιρετικά ευτυχής που μπορώ να τρέχω ξανά», έγραψε ο Ντελατόρε ως σχόλιο στο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο εμφανίζεται να κάνει άλματα και να τρέχει σε διάδρομο.

Δειτε Επισης

Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση