Απίθανο στραπάτσο και... αντίο Τσάμπιονς Λιγκ!

Αλήθεια, ποιος εκπλήσσεται με την φράση «έχυσε την καρδάρα με το γάλα», όταν μιλάμε για την Άρσεναλ; Πάνω που πάτησε για πρώτη φορά στην τετράδα και φάνηκε να ελέγχει την μοίρα της, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έδωσε μια και τα διέλυσε όλα.

Μετά την τριάρα από την Κρίσταλ Πάλας, ακολούθησε μία ακόμα από την Γουλβς (3-1) και πλέον βρίσκεται στην πέμπτη θέση και το -1 από την Τσέλσι τρεις στροφές πριν από το τέλος.

Η Γουλβς, η ομάδα που έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς από τους μεγάλους του Top-6 (16) κοίταξε τους Λονδρέζους στα μάτια και τους έδωσε ένα καλό μάθημα. Ένα εκπληκτικό φάουλ του Ρουμπέν Νέβες (το πρώτο γκολ που τρώει φέτος ο Λένο εκτός περιοχής) άνοιξε τον χορό των γκολ (28’, 0-1), ενώ ο Γερμανός τερματοφύλακας με τραγική έξοδο πρόσφερε το 2-0 λίγο αργότερα (37’) στον Ντόχερτι.

Οι λύκοι έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και ο Ντιέγκο Ζότα έμοιαζε με Μέσι. Στην φάση του 3-0 (45’) ο Πορτογάλος επιθετικός χόρεψε την άμυνα των «κανονιέρηδων» και με συρτό διαγώνιο σουτ τελείωσε την Άρσεναλ.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, με τον Χιμένες να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 4-0 (68’), το μόνο που κατάφερε να κάνει η Άρσεναλ ήταν να μειώσει με το γκολ της τιμής από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (80’), που όμως δεν ήταν αρκετό να αποσοβήσει μία ακόμα ήττα (3-1) που φέρνει τους Λονδρέζους πια με την πλάτη στον τοίχο.


Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά
Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι