Γιατί υπάρχει θέμα προπονητή στην Ομόνοια

Με τα τηλεοπτικά και το γηπεδικό λογάριαζε ν’ ασχοληθεί ο Σταύρος Παπασταύρου μετά την επικείμενη έλευσή του στην Κύπρο, κατά τα φαινόμενα ωστόσο θα υποχρεωθεί να προσθέσει ακόμη ένα εξ ίσου σημαντικό θέμα στην ατζέντα του: αυτό του προπονητή.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: η πεντάρα από τη Νέα Σαλαμίνα είναι απλώς η αφορμή και το χαμόγελο του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και της ανοχής.

Τα αίτια είναι βαθύτερα και από αυτά πήγαζε και ο εκνευρισμός που έβγαλε προ δεκαπενθημέρου ο Ελλαδίτης τεχνικός με αφορμή την ερώτηση για τη (μη) χρησιμοποίηση του Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του 46χρονου Αρτινού είναι η θέση του στην πυραμίδα της ιεραρχίας. Πιο συγκεκριμένα, πόση βαρύτητα έχει ο λόγος του έναντι εκείνου του Νεόφυτου Λάρκου.

Ο paparazzo γνωρίζει πως μεταξύ των δύο ανδρών έχουν καταγραφεί ήδη αρκετές διχογνωμίες και διαφωνίες, οι οποίες εκτείνονται από τις ανανεώσεις συμβολαίων και την επικείμενη προετοιμασία για τη νέα σεζόν έως τους μάνατζερ, με τους οποίους θα συνεργαστεί η Ομόνοια για τις προσθήκες το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Αναστασίου, ο οποίος με τις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας και του ιδίου έχει χάσει πόντους εντός κι εκτός ομάδας, έχει εκφράσει ήδη στο κοντινό περιβάλλον του τη δυσαρέσκειά του για κάποιες αποφάσεις και ποντάρει στις καλές σχέσεις του με τον Παπασταύρου, προκειμένου να διευθετηθεί η κατάσταση μ’ έναν ευνοϊκό για τον ίδιο τρόπο.

Επειδή όμως ουδείς εγγυάται ότι ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας θα γνωμοδοτήσει υπέρ του, όταν πέσει στο τραπέζι το θέμα των αρμοδιοτήτων και της ισχύος σε σύγκριση με τον Λάρκου, το θέμα της παραμονής του Ελλαδίτη την ερχόμενη περίοδο είναι και υπαρκτό και… φλέγον.
 

Δειτε Επισης

«Μιλάς του κόσμου, δίνει λεφτά και κλαίει γιατί φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο