Προτάθηκε στη Νέα Σαλαμίνα ο Μπρανέσκου

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, στη Νέα Σαλαμίνα βλέπουν και τα θέματα προγραμματισμού, σε μία προσπάθεια να διατηρηθεί η ομάδα σε ψηλά επίπεδα και να έχει συνέχεια η φετινή καλή χρονιά.

Σε αυτό το πλαίσιο άρχισαν να προτείνονται διάφοροι παίκτες στους ιθύνοντες του προγραμματισμού και ένας από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, omada.com.cy, είναι ο Λαουρέντιου Μπρανέσκου.

O 25χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος τη σεζόν 2015-16 πέρασε από την Ομόνοια (σ.σ. είχε μόλις δύο συμμετοχές), προτάθηκε στους ερυθρολεύκους, οι οποίοι ψάχνονται για τη συγκεκριμένη θέση μιας και είναι στον αέρα το θέμα παραμονής του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, ο οποίος απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που του έγιναν από τη διοίκηση.

Ο Μπρανέσκου ανήκει στην Γιουβέντους, από την οποία έπαιξε δανεικός και στην Ομόνοια, ενώ με το ίδιο καθεστώς δόθηκε και τα επόμενα χρόνια σε Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Γκόριτσα (Κροατία) και Ζαλγκίρις (Λιθουανία).

Στην Ζαλγκίρις πήγε τον περασμένο Φεβρουάριο και αγωνίστηκε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του λιθουανικού πρωταθλήματος, όμως από εκεί και πέρα δεν πήρε συμμετοχή στους επόμενους τέσσερις αγώνες.

Θεωρούμε ότι ακόμη και αν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, θα είναι ως δεύτερος τερματοφύλακας, καθώς στην ομάδα της Αμμοχώστου θα ψάξουν για πιο δυνατή λύση για τον κύριο πορτιέρε εφόσον τελικά αποχωρήσει οριστικά ο Βεσελόφσκι. Θυμίζουμε ότι στη φετινή σεζόν, στα παιχνίδια που έλειπε ο Σλοβάκος, θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο 20χρονος Ορφέας Λύτρας, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου ο Σουηδός Τζον Αλβμπόγκε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δειτε Επισης

«Κάποιοι έλεγαν ότι θα παλέψουμε για διαβάθμιση, αλλά η Ανόρθωση έχει βαριά φανέλα»
Έγινε του... VAR στο Αλφαμέγα-Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς νικητή το Άρης-ΑΕΚ
BINTEO: Με πέναλτι και γκολάρα για Όσκαρ η ΕΝΠ υπέταξε τη Νέα Σαλαμίνα
Άβολη μοιρασιά Εθνικού και Καρμιώτισσας στο Αμμόχωστος
Περιμένει απαντήσεις για το επόμενο βήμα του ο Τιμούρ-«Αν ήμουν Ισπανός μπορεί να ήμουν σε πολύ μεγάλη ομάδα»
Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα-Το... μπενταντίν, το θερμό τετ α τετ και οι μπηχτές Τιμούρ και Σωφρόνη
Με μεγάλο ντέρμπι στο Αλφαμέγα κλείνει η αγωνιστική-Κοντράρονται Άρης και ΑΕΚ
Βράζουν οι ΑΠΟΕΛίστες για Χιμένεθ-Το μπαλάκι στον Πετρίδη υπό το φόβο να χαθεί και η εξάδα
Αρνήθηκε την ευθύνη των ντέρμπι η Αστυνομία, ανέλαβε την «αστυνόμευση» η ΚΟΠ-Όλα κύλησαν ομαλά
Έφυγε με το διπλό από τη Λεμεσό και βάζει φωτιά στην μάχη της εξάδας η Ανόρθωση