«Θα μείνει και την επόμενη χρονιά στον ΠΑΣ ο Νεόφυτος Μιχαήλ»

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νεόφυτος Μιχαήλ (σ.σ. ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα).
 
Ο διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων, συμπεριλαμβανομένης και της Λαμίας.
 
Πάντως όπως υποστηρίζεται από την ομάδα στα Γιάννινα ο Κύπριος πορτιέρε θα μείνει στην Ελλάδα και του χρόνου αφού ο δανεισμός του είναι διετής και υπάρχει πρόθεση για συνέχισή του. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H ομάδα που εξετάζει τον Μιχαήλ – Τα δεδομένα με ΑΠΟΕΛ
 
Το δημοσίευμα του Sportime.gr:

«Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, ο Νεόφυτος Μιχαήλ ανήκει στις εξαιρέσεις.

Αποκτήθηκε για να είναι η ρεζέρβα του Μάρκου Βελλίδη και στην πορεία τον προσπέρασε.

Ο 25χρονος Κύπριος τερματοφύλακας έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και γι’ αυτό άρχισαν και τα διάφορα σενάρια γύρω από το μέλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, όμως, ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ είναι διετής. Αυτό σημαίνει πως όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και στους Ηπειρώτες τονίζουν πως ο Νεόφυτος Μιχαήλ «θα μείνει και την επόμενη χρονιά εδώ».

Γνωρίζουν προφανώς πως δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό, αλλά δεν σκέφτονται να σπάσουν τον δανεισμό του, ειδικά από τη στιγμή που ο Βελλίδης μένει ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία με τους Κύπριους υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Συνεπώς, όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις προθέσεις του, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται τη νέα σεζόν».

Δειτε Επισης

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα με έκανε επιθετικό και με απογείωσε»
Σε διεθνείς αγώνες στίβου συμμετείχαν Φωτοπούλου και Γεωργίου
Καταρρίφθηκαν δύο παγκύπρια ρεκόρ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Κ20
Με μεγάλο ντέρμπι στο Αλφαμέγα κλείνει η αγωνιστική-Κοντράρονται Άρης και ΑΕΚ
Βράζουν οι ΑΠΟΕΛίστες για Χιμένεθ-Το μπαλάκι στον Πετρίδη υπό το φόβο να χαθεί και η εξάδα
Τραγωδία στην Ιρλανδία-Νεκρός 28χρονος μποξέρ μετά από χτύπημα σε αγώνα τίτλου
Ο Ριβς ντύθηκε... ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς μαζί σκοράροντας 45 πόντους
Ο Χασάν νίκησε τον Άκπομ και η Χάβρη έκλεισε το σπίτι της Λιλ
«Την εκδικητικότητά της η ΑΕΚ θα τη βρει μπροστά της»
Ο Παυλίδης έφερε στο μείον 4 από την κορυφή την Μπενφίκα