«Έχουμε πάρει ήδη οκτώ βαθμούς από την ΑΕΚ στη σεζόν»

Για το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τη Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας, την πρόθεσή του για παραμονή στην προεδρία, τον προπονητή και τα σημαντικότερα ανοικτά μέτωπα στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου τοποθετήθηκε ο Θουκής Θουκυδίδης.

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για...

...το αν είναι ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας: «Γενικά, είμαστε ευχαριστημένοι με το τι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Θέλουμε να κρατήσουμε την 5η θέση για λόγους γοήτρου. Είναι κάτι που έχει να ζήσει η Νέα Σαλαμίνα, εδώ και χρόνια να είναι ψηλά στην βαθμολογία με το τέλος του πρωταθλήματος. Σήμερα επανερχόμαστε στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές μας, δεν έχουμε τραυματίες, πέρα από τον Τισντέλ και τον Χριστοφόρου εν όψει ΑΕΚ».

...τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Έχουμε πάρει 8 βαθμούς από την ΑΕΚ φέτος. Κάθε παιχνίδι όμως είναι ένα νέο παιχνίδι. Να πάμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ».

...τη Γενική Συνέλευση: «Είναι ορισμένη για τις 15 Μαΐου όπου και λήγει η θητεία του παρών δ.σ. και εκτός του οικονομικού απολογισμού, θα έχουμε και εκλογές για ανάδειξη νέου δ.σ. Θα κάνουμε τον απολογισμό των τελευταίων δυο χρόνων που αναμένεται να κριθεί θετικά. Τα οικονομικά μας θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση μετά από χρόνια. Φιλοδοξία μας, είναι να έχουν πληρωθεί όλοι οι μισθοί πριν τις διακοπές. Θα κλείσουμε τη χρονιά με πολύ χαμηλό έλλειμμα και στα οικονομικά θα είμαστε σε ευχάριστη θέση».

...το αν θα παραμείνει στην προεδρία; «Είναι ένα θέμα που θα αποφασίσουμε αν θα είμαστε τις επόμενες ημέρες, θα τα δούμε στη συνέχεια αυτά. Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε και θα πρέπει να ανακοινώσουμε στο δ.σ. αν θα συνεχίσουμε και το πώς θα συνεχίσουμε. Δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να δούμε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα συνεχίσουμε. Αυτά, θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις. Δεν λέω «ναι», το «ναι» θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες. Δεν είναι θέμα προέδρου, στη Νέα Σαλαμίνα γίνεται δουλειά από πολύ κόσμο και αυτούς που είναι στο δ.σ. Θα δούμε μετά από τις επαφές που θα γίνουν, που θα καταλήξουμε».

...το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους για την προεδρία: «Δεν έχω υπόψη μου οτιδήποτε».

...τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Ο Σάββας συνεχίζει μαζί με το επιτελείο του. Θα μείνει ένας καλός κορμός στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια. Αυτό είναι και ένα θετικό, το οποίο θα βοηθήσει την ομάδα και τη νέα χρονιά».

...τους Τιάγκο, Βεσελόφσκι και Κίνγκσλεϊ: «Είχαμε κάποιες επαφές με τον Τιάγκο, αναμένεται να μας πει την τελική του απάντηση μέσα στην εβδομάδα. Ο Βεσελόφσκι ήταν αρνητικός και είναι δικό του θέμα αν θα κάνει δεύτερες σκέψεις. Τον θέλουμε να παραμείνει. Για τον Κίνγκσλεϊ, περιμένουμε την απόφασή του και αν θα λυθούν κάποια προσωπικά του θέματα».

...τον Κύπρο Χριστοφόρου: «Θα περιμένουμε να ξεκαθαρίσει και το πρωτάθλημα και μετά να μπούμε σε συζητήσεις με το ΑΠΟΕΛ. Σιγά σιγά όλα θα πάρουν την πορεία τους. Δε νομίζω ότι πρέπει να πιέζουμε τα πράγματα. Ακόμα υπάρχουν αρκετά να σκεφτούμε».

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές